Tästä se taas alkaa

Wednesday, March 5, 2014

Enhän minä koskaan blogannut, vaikka bloggarien jengeissä vierailinkin. Olin sen dinosaurus, joka "kirjoitti www-sivustolleen". Emacs-editorilla ja html:n tägäten merkki merkiltä, tottakai. Manuaalinen päivitys ruletti. Näiden auvoisten vuosien 1995-2012 kirjoitukset ovat näillä sivuilla mukana. Niin Selibaattipäiväkirjat kuin Femun kirjoitukset.  Mitään ei ole hukattu.

Nyt pitkän tauon jälkeen tuli olo, että haluan aina välillä sanoa sanasen pari. Muuallakin kuin Facebookissa. Siellä pitkän länkytyksen julkaiseminen on hankalaa ja keskustelu yleensä tössää. Elämäni ensimmäinen virallinen bloggaus on tapahtunut "Not Locked-in"-blogin myötä, joka on nyt päätöksessään ja jota jatkaa tarinan päähenkilö itse. Blogin pohjalta työstän tällä hetkellä kirjaa.

Vuosi 2014. Venäjä melkein hyökkäsi Ukrainaan eilisaamuna, mutta ei sittenkään. Sapeleita kalistellaan. Suomi on menettänyt talvensa, helmikuun viimeisellä viikolla krookukset nostivat päänsä mullasta, viherminttu oli täynnänsä versoja eikä lunta näy juuri missään. Sillä tavalla erikoinen vuosi.

Tämä sivusto on ollut ystäväni Meirianin pitkällisen vapaaehtoistyön tulos. En käsitä, miten joku saa aidosti hupia hommasta, joka vaatisi minulta vuoden ja mielialalääkityksen. Mutta tässä ne ovat, Birdyn hienot sivut! Meirianille suunnaton kiitos!