Sadasyhdeksäs: jussitunnelmia ja tolvanatiheysteoria

 

Sunnuntaina katselin upeaa miestä kahden tunnin ajan: David Bowie, 57-vuotias ja edelleen timmi paketti rock-taitoa ja historiaa. DB on kirjoittanut hittejä ennen kuin minä synnyin, se pistää sanattomaksi. Keikka oli hienoa upeampi, nyt on vähän sellainen olo, että pitäisi olla olevinaan.

Sen lisäksi sain upouuden langattoman näppiksen ja hiiren. Ja BT-adapterin. Kyllä nyt kelpaa teknoilla ja singautella dataa sinihampaalla, ai-jai:)

Hömppäosuus

Take the quiz: "Which American City Are You?"

San Francisco
Liberal and proud, you'll live your lifestyle however you choose in the face of all that would supress you.

Testien lisäksi pitää mainita, että saan lesbospammia ja ohjeita, miten mimmit saa vinkumaan ekstaasista. Hähä!:)

How long are you going to put up with it? You know what I mean... You're on a date with a great woman, and the conversation seems to be going well. You like her, and it appears that she likes you too. So now what? How do you stop talking, and start touching? How to you get off the endless merry-go-round of small talk, and into the realm of pleasure and intimacy?

Tolvanatiheys eli yritysteoria parisuhteessa

Vuonna 1995 eräs englantilainen/amerikkalainen yritysteoreetikko (jos joku muistaa nimen, great) julkaisi artikkelin 'tolvanatiheydestä'. Artikkelissa oli esitelty matemaattinen kaava, jolla voidaan laskea yrityksen tolvanatiheys. Tolvanatiheys syntyy siitä, että kun työntekijä osaa jotain hyvin, hänet ylennetään. Ylennystä jatkuu, kunnes työntekijä on saavuttanut aseman, jota ei voi enää hoitaa hyvin - mutta ei häntä voi alentaakaan. Täten työntekijä on saavuttanut 'oman pätemättömyyden tasonsa' eli hänestä on tullut Tolvana. Jokainen työntekijä myös pyrkii saavuttamaan niman omaan oman pätemättömyyden tasonsa, luonnonlain lailla. Kun firmassa tolvanatiheys kasvaa, tuottavuus laskee.

Markkina-arvoteoria on luotu kuvaamaan parisuhteita. Minusta myös Tolvanatiheys -teoria kuvaa parisuhteita. TT toimii seuraavasti: kun mies saa naisen, hän on naiseen viehtynyt jonkun aikaa. Sitten hän alkaa tehdä vertailua oman naisystävän ja muiden naisten välillä. Joka ilta kadulla tulee vastaan nainen, jolla on paremmat tissit tai kivempi luonne. Jos rahkeet riittävät, hän saa 'paremman' naisen ja hylkää 'huonomman'. Tätä 'kumppaniylenemistä' jatkuu, kunnes mies saa naisen, jolle hän ei enää pärjää. Miehestä on tullut parisuhteensa Tolvana.

Mies siis luontaisesti pyrkii omalle pätemättömyyden tasolleen parisuhteessa, eikä ymmärrä iloita siitä hyvästä naisesta, joka hänellä on. Hän haluaa aina vähän paremman naisen, jos vain on mahdollisuus. Kun hetken päästä katselee parisuhteita yleissilmin, huomaa, että tolvanatiheys on varsin suuri - ja mitä suurempi tolvanatiheys, sitä huonommin parisuhteet noin ylipäätään voivat toimia. Nykyaikana vallitsee parisuhdelama - kovasti yritetään, mutta tulos on henkilökohtainen konkurssi.

Toki sama teoria pätee myös naisen suhteessa mieheen. Ei voi varmaankaan edes sanoa, että miehille naisen paremmuus olisi hieman ulkonäköorientoituneempaa kuin naisille miehen vastaava, koska miehet varmastikin vaihtavat vaimonsa teinityttöihin ja muikeisiin misuihin siksi, että heillä on niin ihana luonne :-) Naisen luonteenhan on sanonnan mukaan oltava mahdollisimman isotissinen:)

Jos jokainen ihminen tajuaisi nähdä kumppaninsa hyvät puolet, arvostaa niitä ja olla onnellinen siitä, mitä heillä jo on, tätä TT-ongelmaa tuskin olisi. Kun vierellä *on jo* rakastava, kaunis ja hyvä ihminen, mitkä ovat todennäköisyydet löytää 'vielä parempi'? Mikä järki siinä on, että haluaa 'vielä vähän paremman' - paraneeko elämänlaatu merkittävästi, kun saa vielä vähän isotissisemmän/uudempibemarisen kumppanin? Kuka ihme oikeasti kuvittelee, että se 'parempi' olisi muuten samanlainen, mutta joltain ilmeiseltä ulkoiselta kohdaltaan paranneltu versio entisestä hyvästä kumppanista? (itse asiassa aika moni äimistelee vielä 14. kerralla uuteen partneriin vaihdettuaan, että eikö tää uusi ollutkaan sama kuin sen vanha mutta muutamalla parannuksella). Onko 'paremmuus' nykyisin jotain, missä ei sisäisellä uljuudella ole sanan sijaa?

Ja miksi täytyy miettiä 'parempaa' tai 'huonompaa'? Rakastaminen ei sisällä vertailua. Jos vertailua tekee, toinen ihminen on itselle vain käyttö- ja jälleenmyyntiarvolla varustettu objekti, egon jatke.

Pelko-osamäärä 213?

Ehkä se on jokin defenssi, itsen suojaamiskeino todelliselta läheisyydeltä (joka on ah niin vaarallista ja pelottavaa), että jatkuvasti haaveilee muista kumppaneista, kuolaa äänekkäästi kadulla kulkevia misuja/kundeja, ja jopa koukkii vieraissa sängyissä. Ehkä se on tapa varmistaa, että kun ei lähellä koskaan oikeasti ollutkaan, toisen mahdollinen hylkäys ei satu niin paljon? Se on myös tapa varmistaa, ettei mitään läheisyyttä tai aitoa rakkautta pääse koskaan syntymäänkään. Pelko tappaa rakkauden, ja parisuhteen isoin elementti on silloin yksinäisyys sekä sisäinen vilu.

Hömppäosuus II: Syvälliset Miehet Ry.

Netti natisee miehimyksiä, jotka soimaavat naisia naisten loputtomasta pinnallisuudesta, jolle ei vertaa löydy päällä maan saati yllä aurinkokunnan.

Koska heidän mielestään naiset ovat loputtoman pinnallisia (ja miehet syvällisiä), halusin antaa teille mahdollisuuden tutustua syvällisten miesten puheenvuoroihin (niitä lukiessa painakaamme me naiset päämme, hävetkäämme pinnallisuuttamme ja päättäkäämme parantaa tapamme).

Tässä neuvoja, miten syvällinen ja henkinen mies voi välttää kamalista kamalimman kohtalon - läskin vaimon .

Haluan myös ilahduttaa teitä syvällisen Ilkka Kokkarisen epäpinnallisella luuserikirjoituksella . Tästä käy esiin miehen perusdilemma. Mies syvällisenä olentona ei kelpaa pinnallisille mallimisuille - miehelle syvällisenä olentona ei kelpaa tavallinen pinnallinen nainen, saati pinnallinen ruma nainen. Miehet ovat syvällisiä ulkonäköön katsomatta, joten heidän pitää 'saada' syvällinen mallimisu. Hätätilassa pinnallinenkin mallimisu kelpaa.

Tiivistelmä näiden herrain valituksista kuuluu seuraavasti:

  • Kun tavalliselle tai rumalle miehelle ei kelpaa tavallinen nainen, se on luonnollista.
  • Kun tavalliselle tai rumalle miehelle ei kelpaa ruma nainen, se on täysin järkeenkäypää ja naurettavaa ajatellakin, että kelpaisi.
  • Kun komealle miehelle ei kelpaa ruma tai tavallinen nainen, mies on terveesti esteetikko ja kunnianhimoinen.
  • Kun kauniille naiselle ei kelpaa komea, tavallinen tai ruma mies, nainen on pinnallinen psykonarttu.
  • Jos kauniille naiselle kelpaa komea mies, nainen on pinnallinen psykonarttu.
  • Jos kauniille naiselle kelpaa tavallinen mies, nainen on sekä pinnallinen että markkina-arvonsa menettäneenä epätoivoinen psykonarttu.
  • Jos kauniille naiselle kelpaa ruma mies, nainen on entinen mies tai mies ihan vidsin rikas jolloin nainen on ahne psykonarttu.

Tavallisten tai rumien naisten kelpuutusasenteita ei tarvitse miettiä, sillä mitäs väliä niillä olisi? Eihän kukaan mies oikeasti sellaisia halua, vaikka joskus puutteessa ollessaan joutuu niihin hätävaranomaisesti tyytymään. (Sitäpaitsi suomalaiset naiset ovat ihan tyhmiä ja rumia, yök, joten kannattaa hankkia hyvä vaimo ulkomailta, mielellään köyhästä maasta, jotta päästään pätemään ja ovat taas roolit konservatiivisesti kohdallaan.)

Lopuksi vielä syvällinen 'Mies' neuvoo baarilintumetsästyksessä ja antaa naisille ohjeita, miten ollaan hyvä baarilintu . Ollaan vuodessa 2004, ei uskoisi!

Näin puhuivat Syvälliset Miehet Ry:n sisäisesti kauniit edustajat. Näiden ihastuttavien älysäihkäleiden jälkeen onkin hyvä toivottaa roihuavaa ja kipinöivän iloista juhannusta!