Osa 154: seksin kerjäläisistä, ja ikuisuudesta

 

Viime viikoilla on tullut katseltua elokuvia ja luettua kirjoja keskimääräistä enemmän. Namia sielulle. 2046 oli visuaalinen makupala, Sideways oli poikkeuksellisella tavallisuudellaan hurmaava kuvaus 'alemman ja ylemmän tason miehen' ystävyydestä ja yhteisestä viikosta.

Haluaisin kotiini pesutornin, uuden espressokeittimen ja VHS/DVD-laitteet. Onkohan keväässä jotain pesänrakennuspölyä liikkeellä?:) Uutta omaa kotia eli saunallista neliötä Hervannasta ei tahdo vieläkään löytyä. Väliä hällä, kyllä kaksioonkin toinen kissa mahtuu.

Säälin kerjäläisiä

Poistin tekstiä. Sain sähköpostia ja luin uutta nettitekstiä. Kun postilootaan tulee syytöksiä, että olen kritisoimalla huonoa käytöstä ihmisiä kohtaan "ottanut riskin", että "pahennan" hänen "tilaansa", aletaan olla tilanteessa, jossa ei mieleen tule muuta kuin ...no, sääliä. Olen siis käytöskritiikillä pahentanut anonyymin (siis kenen) 'tilaa' (jota kukaan ei tiedä): meneepä jännäksi. Vain internetissä voi mennä näin jännäksi.

Tekstien perusteella jouduin kuitenkin tekemään päätöksen, että en pidä niiden kirjoittajaa täysipäisenä. Siksi pahoittelen, jos olen loukannut ja toivon vilpittömästi sekä henkistä että fyysistä voimaa ja paranemista. Oma päätökseni siitä, etten pidä ihmistä enää täysipäisyyslistallani, ei tarkoita, että ihmisellä olisi mielisairaus tai että hänessä olisi mitään muutakaan vikaa. On vain olemassa oma näkemys siitä, mikä on omasssa maailmassa täyttä ja mikä ei ihan. Oma päätökseni nojaa vain omaan mielipiteeseeni, jolla ei ole psykiatrista tai psykologista tai muutenkaan laajamittaista auktoriteettia.

Ei tipu

Netissä käydään 'keskustelua', jonka tuloksena on kerta kaikkiaan OLTAVA se, että miehet haluavat seksiä kaiken aikaa ja naiset eivät halua seksiä ollenkaan. Mikään edellisen kanssa risteävä tieto, tunne, näkemys, kokemus tai ajatus ei kelpaa.

Ihmettelin kommenteissa, että jos kerran näiden tiettyjen miesyksilöiden mielestä homma vain kerta kaikkiaan on niin, että naiset eivät halua ja miehet haluaa koko ajan, miksi ihmeessä nämä miehet vaivautuvat mouruamaan naisleirin aidan takana? Mikseivät he laske 1+1=5 ja tajua, että pornoa ja panemista on oman sukupuolen leirissä mielin määrin saatavilla? Joku vastasi tähän, että 'koska mies on hetsku': hetskumiehet hei elää ja panee naisten kanssa, eivätkä vingu netissä kuinka naiset on tyhmii ja naiset ei koskaan haluu seksiä. (Samaan aikaan muistetaan yhtäkkiä sata tilannetta, jossa frigidit naiset heräävät seksuaalisesti henkiin: ne ulkomaalaiset ja komeat miehet! Ne siat panee meidän naiset! --> naisten seksihaluissa ei olekaan vikaa, vaan siinä ketä naiset haluavat).

Aina kun mies vänkää lujasti, etteivät naiset halua seksiä, minulle piirtyy mieleen eräs kysymys: millaisten naisten kanssa tämä mies onkaan aikansa viettänyt, jos on päätynyt em. teesiin? Voiko oikeasti käydä miehellä niin huono mäihä, että törmää vain naisiin, jotka eivät halua seksiä? Vai olisiko kyse siitä, että mies halajaa naisia, jotka eivät ole ollenkaan innostuneita seksistä a.o miehen kanssa? Eli miehellä on liian isot illuusiot omasta markkina-arvostaan. No mutta tähänhän markkina-arvoteoreetikot eli miehet itse tarjosivat lääkkeen: jos naiset eivät halua seksiä, se johtuu siitä, että metsästät saalista, jonka arvoinen et ole: pudota poika rimaa! (minä kaakatan naurusta kirjoittaessani tätä:-))

Neuvo ei tainnut auttaa? Pieni vieno kysymys: miksi teidän tiettyjen nettimiesten oma kyvyttömyys olla naisten mielestä himopupu täytyy *aina* pukea muotoon 'naiset ei halua seksiä'? Kun kumminkin seuraavaksi raivoatte siitä, miten naiset haluaa seksiä muiden kuin teidän kanssanne? Eikö sitä voisi ihan vaan jättää naissukukunnan seksihalut kieltämättä ja reilusti voihkaista, että 'naiset ei halua mua, koska en ole komea/rikas/kiinnostunut muusta kuin pildestä ja koska olen tumpelo/ itsekäs/liian ujo?

Oletteko koskaan miettineet, että naisetkin ajattelisivat niin, että komeat viihdemiehet olisivat sopivia seikkailuseksiin - ja ujompien kanssa solmitaan vakavampia suhteita, jossa merkitsevää ei olekaan baaritiskivirtuoosimaisuus ja nätti naama vaan persoona...mitä jos monet naiset tämän takia ohittavat ujommat nörttimiehet baarissa: siksi, etteivät halua seikkailunsa takia särkeä herkkää sydäntä (baarivalentinon sydämestä ei tarvitse niin huolehtia)? Mitä jos kerta kaikkiaan on niin, että kauniit ihmiset viehättävät parihaussa keskimäärin enemmän (niin miehiä kuin naisia) ja siksi elämästä tulee epäreilua?

Mie vien, sinä vikiset

Se, mikä minua äimistyttää kerta kaikkiaan, on joidenkin naisten itsestäänselvä asenne ja ajatus, että mies hoitaa niin aloitteet, treffipyynnöt, seksialoitteet ja seksijatkeet. Nainen vain laittautuu nätiksi, on saatavilla, suostuu jos suostuu ja ottaa vastaan sen, mitä mies antaa?

Mietin joskus asiaa ihan seksin kannalta: on hiton kivaa tehdä toiselle nautintoa, mutta toiseen keskittyessään toki jää itse vähän paitsi. Eikö ainakin vakisuhteissa kummankin tulisi saada olla 'otettu' ja se, joka saa nautiskella toisen nautintoa tuottaessa?

Ikuisuushetkesi

Muutama vuosi sitten valinta olisi ollut vaikea näiden kahden välillä:

Yksi: se hetki Rolling Stonesin konsertissa, jolloin täysikuu oli noussut keskelle lavaa, lavakoristeen yläpuolelle, puoliyö, edelleen parikymmentä astetta lämmintä ja pimeää, aistit kylläisinä musiikista ja sitten alkaa biisi 'Like a Rolling Stone', puoliakustisena versiona. Tunsin, etteivät aistini enää kykene ottamaan vastaan yhtään enempää, mielihyväkiintiöni oli pullollaan.

Kaksi: kesäyö, lämmintä ja pimeää, Amsterdamin Vondelpark ja leveä asvalttibaan\ a, joka kiertää puistoa. Rullaluistelen neljättä kierrosta, baanalla ei ole juuri ketään, olen vapaa, lämmin ja kaikki on edessäpäin.

Nyt tuntuu, että haluan vaihtaa ikuisuushetkiehdokkaitani. Ikuisuusluupikseni tahtoisin valita yhden tavallisen lauantaipäiväni: olen nukkunut pitkään, ei arjen väsymystä, ei pakkoa mennä mihinkään, ohjelmassa vain hyvää oloa, hyvää ruokaa, mielihyvää, päiväunta perhekuntaan kuuluvien kanssa. Lueskelua ja oleskelua. Illalla sauna ja kuohuviiniä. Ja tieto ettei huomennakaan ole kiire.

Muttakun sen pitäisi olla *hetki*. Jos kyse on hetkestä, eikö melkein jokainen valitse orgasmin molemminpuolisen huuman?:) Minä valitsin sitten erään hetken, missä kaikki oli suurta.

Jääkevät

Kevät: joka aamu 3 astetta pakkasta ja nenä huurussa puoleen päivään. Untuvatakki - ei ollenkaan huono idea. Mutta kesää kohti kumminkin.

Tässä toverilta saatu mainio linkki: tyylikäs opiskelijapila. Hyvää huhtikuuta!