Osa 156: Gaalaa ja vappua

 

Hohhoi, kiirettä pitää: kalenteriin alkaa tulla varauksia kesäkuuta myöten. Juhannushäitä ja rippijuhlia, valmistujaisia ja kasteita.

Magea Gaala

Kun kerran kaikki muutkin niin kai minunkin pitää. Minähän olin Siellä . Viime vuonna en ollut, mikä hävetti, kun sain pystin. Päätin tänä vuonna oikoa asian ja hoitaa viime vuoden läsnäolovelvollisuuteni nyt.

Astuin tilaan, joka oli täynnä ihmisiä - eikä yksiäkään tuttuja kasvoja. Hätärääkyvä pentupaniikki pääsi jo lähelle iskemistä, mutta minut pelastettiin ja lukuisia blogaajia esiteltiin. Kuinka hienoa oli nähdä kasvoja tekstien takana! En linkkaa laiskana, mutta mm. Turisti, Minya, Qod, MyTypo, Kobaîa, Sedis, Kuukauden kuvat, Perkeleen periskooppi, Hassut heräämiset, Tiramisut, Lehti, Naamioiden takana, Butt Ugly, Schitzo, Näkymä rannalta, Yksi kaakunpala, Uusia lauseita, Matkalla, TuoToi, Ikuisuushetkesi, Visukinttu, Portti naisten maahan...olin jo nimissä sekaisin ja häikäistynyt!

Kiitän siitä, että sain tavata. Erityisiä terveisiä lähetän niille, joiden kanssa en ehtinyt jutella tai joita en muistanut mainita tässä. On enemmän sääntö kuin poikkeus, että ihminen tekstin takana on tekstiä kymmenen kertaa hurmaavampi! Ottaa toki päähän, että Mea tai Mitvit tai EiSinutella eivät olleet paikalla. Agripankin olisin suonut tapaavani jälleen.

Kiitän myös niitä, jotka ovat erikseen maininneet minun olevan luonnossa hempeämpi kuin tekstien takana raadollisuuksia raadellessani...kannattaa näemmä olla tekstillisesti paha, koska silloin pääsee yllättämään ihmiset iloisesti:-) Erityisesti upeat naisblogaajat hempeyttivät minut livenä täysin - niissä naisissa on kuulkaa powaa!

Kuukkelit

Voittajille isot onnittelut! Sanoisin, että kuukkelit menivät kohdilleen. Siitä voisin naputtaa, että pari hyvin selkeää huippua ignoroitiin täysin. Se, että tuomaristo sivuutti kansan äänet täysin yhdessä kohdassa, oli mielestäni hyvin ylimielinen ja epäeettinen veto, mikä vei aplodeilta terän - vaikka aplodit olisivat raikuvina voittajalle kuuluneet.

Kuukkeliraatimista ja kategorisointia ja tuomarointia täytyy mielestäni hieman muuttaa ja miettiä: tällaisia artikkeleja ei pitäisi olla tulevaisuudessa syytä kirjoittaa. Kuukkelipalkinto menettää arvonsa, jos joka vuosi jää sijaa naputukselle. Jokavuotinen palkinto saavuttaa arvoa sillä, että se on *vakiintunut* käytännöiltään ja säännöt ovat samat sekä selvät. Enemmistön on voitava vilpittömästi kokea, että raadissa istuu heterogeeninen porukka, jotka eivät ole parhaita kavereita vaan edustavat blogistaniaa laajasti. Enemmistön on voitava nähdä valinnoista, että äänestyksiä on kuultu ja että valinta perustuu puolueettomaan tarkasteluun. Säännöt ja kategoriat eivät saa muuttua joka vuosi - arvaamattomuus ei ole hyve näissä hommissa.

Mietin kovasti tätä kuukkelihommaa tässä muutenkin, aion tehdä nk. sääntöehdotelman, jonka sekä julkaisen sivuilla että lähetän asianosaisille. Itse ehdokasvalintaakin pitäisi sorvata kattamaan vähän muutakin kuin 'tuttuja blogeja'. Mutta tähän ehdotukseeni palaan myöhemmin.

Voi vappu!

Vappu tulee hiipimällä ja takaapäin. Jonkinmoista jäistä hattua tarjoaa onneksi Poliittisesti epäkorrekti kirjoituksellaan blebeijeistä ja Tampeista . Minusta näyttäisi ihan siltä, että blebeijien toiminta olisi jossain määrin tutkimisen arvoista - ja pieni nykyaikaistus 2000-luvulle olisi myös asiallista. En tosin odota blebeijeiltä suuria: joidenkin äijäköörien äijyys perustuu tismalleen siihen, että tytöt on yäk. Siksipä nimi blebeibit voisi sopia paremmin.

Hyveet ja synnit

Hauska testi.

Olen kovasti lojaali, viisas, rakastava, oikeudenmukainen ja suhteellisuuden tajuinen, sekä tietty urhea. Pidin kovasti myös sanapareista 'pyhä huolettomuus' ja 'jalo joutilaisuus'. Olen myös vihamielinen murehtija, tosin puolilla pisteillä hyvepisteistäni. Onneksi 'hengen velttous' oli nollilla - se kuulosti korvissani todella pahalta synniltä: älyn laiskuudestahan olen usein jauhanut.

Kuulkaas uroot ja naaraat!

Olen nyt niin hövelillä päällä, että kaivoin varta vasten teille tämän valmiiksi. Kaikki kynnelle kykenevät replya rapisemaan!

Naistenkin pitää silti vähän paukuttaa henkseleitä, eikös juu...ja näinhän se onnistuu! Myös näillä vappupöksyillä saa vipinää aikaan!

Hyvää vappua! Olkoon kuohuviininne kylmää, kuplivaa ja laadukasta!