Osa 177: feminismi käy paranoian edellä

 

Voi ressuja. Pieniä säikähtyneitä raasuparkoja.

Silminnäkijä, miesvihaaja

Luulin, että parun ja miesten kirkumisen aiheutti Silminnäkijän Miesvihaaja-dokkari. Sen dokkarin katsoin ja nauroin huutonaurua, kun luin tuon linkin 'esittelytekstin'. Uskomatonta, mihin johtopäätöksiin sitä pääsee, kun oikein tulkitsee. Mutta kirku ja pauhu onkin noussut jostain toisesta dokumentista - sitä en ole nähnyt, eikä Mokon dokkarin perusteella ole kauheasti tarvettakaan.

60-vuotiaalta naiselta penättiin, ovatko miehet raiskaajia. Nainen sanoi, että sodassa monenlaiset tavalliset miehet raiskaavat, joten sillä perusteella toki voidaan sanoa, että jokainen mies on POTENTIAALINEN raiskaaja. Männävuosina nousi rääkyvä riemu erään amerikkalaisen feministin kirjasta, koska hän totesi kirjoissaan, että koska miehet raiskaavat naisia ja miehiä, mies on 'potentiaalinen raiskaaja' ja raiskaus 'miehinen teko'. Tämän jälkeen feministi melkein poltettiin roviolla, koska hän oli joidenkin mielestä *väittänyt* *kaikkien miesten olevan raiskaajia*. Jaha.

Jos sanon, että jokainen nainen on potentiaalinen synnyttäjä, väitänkö minä, että kaikki naiset synnyttävät? No enpä. Mutta logiikka on joskus toisenlainen.

Kaikki yhden vai yksi kaikkien puolesta?

Se jaksaa aina ihmetyttää ja tympiä, että jos kaksi mieleltään häiriintynyttä äärifeministiksi itsensä kategorisoivaa naista tohottaa töllöntöitä, he yhtäkkiä edustavat sekä feministejä, naisia että turvakotien henkilökuntaa - unohtamatta tietenkään ruotsalaista puoluetta ja naispoliitikkoja yleensä.

Miksei kukaan muista dokkarinpätkää, jossa turvakodin joku johtajanainen ITKI häpeästä tapahtumien takia? Hän sanoi että ei ollut nukkunut moneen yöhön, otti täyden vastuun omalle kontolleen ja sanoi häpeävänsä sitä, mitä oli päässyt tapahtumaan. Että niin ei olisi saanut tapahtua. Että hänen olisi pitänyt tarkistaa tarina ja taustat. Mutta hän ei tarkistanut. Tämänkin puheenvuoron jälkeen toimittaja Mokko ja hänen kirkuvat feministifobiaiset faninsa väittävät edelleen, että turvakotien naiset olisivat EDELLEEN sitä mieltä, että tuo skandaalinkäryinen odysseia olisi ok ja pedofiilitarina totta?

Tavallisen kansan keskuudessa on 50 hullua vaimon/lapsentappajaa vuosittain, mutta kukaan ei väitä miesten olevan yleisesti hulluja tappajia. Yksi hullu nainen (joka sattuu riekkumaan feministipiireissä) sen sijaan tekee meistä kaikista femmareista ja naisista hulluja.

Feminismi on ikään kuin selitys kaikkeen ja syy mihin vain. Sen jälkeen syy ei enää ole yksilön pimeäpäisyys vaan feminismi on tehnyt pahantekijästä pahan. Yksikin esimerkki, ja se nostetaan seinälle esimerkiksi siitä, millaisia me femmarit ja oikeastaan me naiset olemme. Feminismi on kauhean pelottava asia - jopa niin pelottava, että siitä pitää luoda erittäin pitkällevietyjä ja laajaksivanutettuja urbaanilegendoja. Yhdestä esimerkistä väännetään otsasuonet pulleina torttu, joka muka edustaa kaikkia feministejä, feminististä ideologiaa (aivan kuin niitä olisi vain yksi) ja kaikkia feminismiin edes suopeasti katsovia naisia.

Kiintoisaa on, että näiden riehaantuneiden poikien paranoidinen raivo on aivan samassa sekopäisyysluokassa dokumentin pedofiilirenkaita paenneiden naisten juttujen kanssa. Feminismistä maalaillaan hysteerisiä juttuja, jotka ovat yhtä totta kuin ruotsalaisten pedofiilien saatanalliset seremoniat. Kai tarkoitus on ilmaista, että feminismi on pelottava asia.

Rauhoittukaa - ei feministijoukko tule saksien kanssa nipsaisemaan kenenkään pippeliä pois. Ei ole feministijoukkoa, joka suunnittelisi miesten massamurhaa tai joukkokuohintaa. Ei ole feministijoukkoa, joka olisi perustanut Get Rid of Slimy Boys -klubeja metsämajoihin ja joka juonisi pojat pois leikeistä. Ei ole feministien saatanallisia seremonioita. Voisittekin keskittää energianne vaikkapa nuorkauppakamarin tai Rotaryjen salaseurojen toiminnan tutkimiseen - sinnehän teillä olisi miehenä pääsykin, jolloin ei tarvitsisi aina tukeutua omiin painajaisuniin, pelkoihin ja fobiaisiin nettijuoruihin faktan ja omakokemuksen asemasta. Ja olisi sellainen poikatoiminta teille ehkä muutenkin hyväksi - itsetunto kasvaisi ja saisi arkeensa pientä puuhaa sekä muuta ajateltavaa.

Marraskuu

Kohta on marraskuu, hoplaa - syksy todella ravaa eteenpäin. Kohta joulu alkaa läpsiä korville ja uusi kevät on ihan kohta:)

Olen vaipunut suloiseen syyshöttöön: mieliala on aika tasaisen hyvä, eivätkä tietyt typerät asiat jaksa liikuttaa pätkääkään. Ikä tuo mukanaan näemmä hyvänlaista teflon-pinnoitetta nivelrikkojen lisäksi:) Poltelkaa kynttilöitä syyspimiällä!