Osa 189: Työ, yötyö, päivätyö, kevättyö...

 

Tämä oli lapsellisen hurmaavan hauskaa...

Ten Top Trivia Tips about Birdy!

  1. Apples are covered with a thin layer of Birdy.
  2. If you lick Birdy ten times, you will consume one calorie.
  3. Birdy can remain conscious for fifteen to twenty seconds after being decapitated.
  4. About 100 people choke to death on Birdy each year!
  5. Birdy is the only one of the original Seven Wonders of the World that still survives!
  6. The deepest part of Birdy is over 35,000 feet deep.
  7. Only one child in twenty will be born on the day predicted by Birdy!
  8. A chimpanzee can learn to recognize itself in a mirror, but Birdy can not.
  9. Birdyomancy is the art of telling the future with Birdy.
  10. Pound for pound, hamburgers cost more than Birdy.
I am interested in - do tell me about

Työasioita

Työrauha se on päästäiselläkin, mutta ei insinöörillä avokonttorissa. Jostain syystä avokonttoriin on istahtanut naisvaltainen porukka, joka KAAKATTAA. Kuulen keskusteluja, joita en halua kuulla. Puhelimessa puhuessa en kuule soittajan puhetta, koska KAAKATUS raikaa. Jotenkin tuntuu ja kuulostaa, että joko kaakattajat ovat niin tottuneet ääniinsä, etteivät edes tajua jatkuvan ilmaisunsa aiheuttamaa häiriötä hiljaisen työn tekijöille. Tai ajattelevat, että kaikkia kiinnostaa Ellun ero, Mellun vatsataudin oirekuvaukset ja se, että Tellua vi*aa ihan vi*sti.

Toinen asia, mitä on vaikea työhommissa kestää, ovat nk. epävakaat persoonat. Ne, jotka eivät näe mitään vikaa siinä, että lähettävät ryhmäjakelulla regressiivistä raivopostia kollegalleen. Ne, jotka ovat rentoina kuin yliviritetty viulunkieli ja kiukuttelevat kuin väsyneet lapset ensin haluten sitä ja sitten tätä ja mikään ei kelpaa. Ne, joiden mielestä ei työasioita tarvitse hoitaa asiallisesti sellaisen tuntemattoman kollegan kaa, jonka naama ei oo omasta mielestä kiva. Jos ei hermo kestä omia hommia ja työelämää, on syytä hakea sairaslomaa tai -eläkettä. Täysi-ikäisenä saa kasvaa henkisesti pois pottaiästä:)

Kevätgurut

Kevään pörräyksen vahvistukseen kannattaa katsoa Sub-TV:lta ohjelmaa Seksigurut . On parhaita aihealueesta tehtyjä ohjelmia ikinä. Seksistä puhutaan käytännöllisesti ja asiallisesti, ohjelman gurut ovat teräviä tyyppejä ja ohjelmasta jää haaviin aika vinkeitä vinkkejä. Ohjelman tasapuolinen ratkaisukeskeisyys ihastuttaa: ketään ei syyllistetä vaikka suoraan sanotaankin - ja kaikella pyritään siihen, että parilla olisi oikeasti mukavampaa yhdessä.

Seassa on varsin surullisiakin jaksoja - suhteista, joissa mies lojuu kotona ja kieltäytyy tekemästä kotitöitä, mutta säksättää kaiken aikaa lapsenhoitoa ja kotitöitä hoitavalle vaimolleen, kun vaimo on väsynyt eikä jaksa harjoittaa taivaitahalkovaa seksiä. Sama jätkä oli julistanut myös, että 'nainen ei saa kastua liikaa' koska jätkän mielestä puristus katoaa.

Jos ei ohjelmasta muuta opi, niin arvostamaan omaa vaimoa/miestä kymmenesti aiempaa enemmän nähtyään vähän mallia siitä, miten asiat voisivat olla:-)

Huomenna on naistenpäivä. Hyvää, aurinkoista, rentouttavaa ja hemmottelevaa naistenpäivää kaikille!