Osa 191: Äkäiset asiat

 

Nousin bussista, nivuseen sattui ihan helkkaristi. Könkkäsin eteenpäin. Hetken päästä helpotti. Istahdin tunnin verran tuttavalla, ja nousin ylös. Ei hitto - könkkäsin ja onnuin, kipu lonkassa oli kuin puukko. Loppuillasta en kauheasti kävellyt. Aamulla helpotti. Tosin yön olin kelaillut hienoja veritulppaunia.

Ihmiseltä kuulkaa voi äkkiarvaamatta ja mitään tuntematta revähtää jänne, joka kulkee jossain nivusten ja lonkkaluun tienoossa. En olisi uskonut ennen kuin koin. Kekkeles! (Jänne parani hyvin pian, nyt jo kävelen ja pompin kuin kevätjänö).

Pisti vihaksi

Jep. Näitä kun lukee, selviää hyvin paljon nk. keskivertoihmisestä ja toisaalta siitä, mitä tapahtuu kun vajaaälyinen norsu lähtee shoppaamaan isoa koria heilutellen porsliinipuotiin. Nämä luettuaan voi todeta, että nyt ei paneta vuoteen:)

Että pisti vihaksi taas asian otsikointi ja esitystapa. Boldaukset minun. Pariskunta oli tapahtumapäivänä kaksin kodissaan vanhan maatilan päärakennuksessa. Heillä oli naisen tahdosta avioero vireillä , mutta mies ei ollut saanut vielä omaa asuntoa. Nainen oli kyllästynyt miehen mustasukkaiseen ja väkivaltaiseen käytökseen.

Eroprosessista huolimatta 38-vuotias Kekarainen ehdotti vuotta nuoremmalle vaimolleen seksiä. Nainen ei ensin ollut suostuvainen, mutta toisella yrityksellä he siirtyivät vuoteeseen.

- Jollain tavalla akti epäonnistui. Nainen ei katsonut olevansa tyytyväinen miehensä suoritukseen. Tämä johti siihen, että nainen soimasi ja haukkui miestä vähän niin kuin "etkö sinä osaa" -tyyliin, Orimattilan kihlakunnansyyttäjä kertaa. Mies suivaantui haukuista ja päätti vaientaa vaimonsa. Hän puristi vaimoaan kaulasta, kunnes tämän hengitys lakkasi. Kuristamisen jälkeen mies puki naiselle pikkuhousut sekä paidan ja veti peiton uhrin päälle. Hän nautti yhden pullollisen keskiolutta ja soitti poliisit paikalle.

Sitä ei tiedä vanha kuttukaan, oliko vaimo pilkannut yhtään mitään. Vaimo kun ei ole asiaan mitään enää sanomassa. Vaimo oli vain hakenut eroa, koska oli kypsänä äijän mustasukkaiseen ja väkivaltaiseen käytökseen. Vaimo haki eroa - mies päätti, että vaimo ei soimaa kenenkään muunkaan seksitaitoja ja otti nirrin pois. Ja lehdet julistavat totuutena, että vaimo pilkkasi miehen seksitaitoja ja siksi piti miehen akkansa tappaa. Ymmärtäähän sen. Perkele.

Eipä piristä tämäkään uutinen .

Arzbergerin uskotaan tappaneen kaikki viisi lastaan jo vastasyntyneinä. Poliisi löysi kahden vauvan pakastetut ruumiit viime kesänä naisen kodin kellarissa olleesta pakastimesta. Kahden muun lapsen ruumiin jäänteitä puolestaan löytyi sementillä täytetystä saavista. Naapurien mukaan nainen on kuitenkin ollut raskaana viisi kertaa. Naisen 39-vuotias poikaystävä kiistää sekaantumisensa murhiin. Mies väittää, ettei edes tiennyt tyttöystävänsä olevan raskaana. Oikeuden mukaan miehen väite on uskomaton, kun otetaan vaikkapa huomioon naisen raskauksien määrä. Pariskunta asui yhdessä kahdeksan vuoden ajan.

Ehkäisy ei sitten vissiin tullut kellään mieleen, adoptio ainakaan eikä mies 8 vuoden aikana ole kertaakaan katsonut mitä heidän pakastimessaan on?

Espanjassakin on pidätetty suomalainen pariskunta, joka on pahoinpidellyt pitkän linjan harrasteena 9 *kuukautta* vanhaa vauvaansa. Ilta-Sanomien mukaan 14-vuotias poika on yrittänyt raiskata 3 naista lauantaina Turussa - hänet on huostaanotettu, eikä hän osannut sanoa selitystä käytökselleen.

Mikä tätä maailmaa vaivaa?

Muutoskuu

Tiesittekö te, että on olemassa voidetta, joka on tarkoitettu silmäripsille? En minäkään tiennyt ennen kuin kosmetologi sellaisen minituubin iski käteeni. Ravitsee ja kosteuttaa ripsiä ja kulmakarvoja, kuulkaas.

"Argentiinalainen aavikkohiiri" (eli degu eli) Wursti nukkui pois vanhuuttaan eilen. En ehtinyt rapsuttaa enkä kutsua sitä pupupääksi ennen kuin kuoli. Tuntuu haikealta. Pienen eläimen kuolema tuntuu aina jotenkin väärältä.

Aion nähdä ystäviä enemmän kuin olen parina viime kuukautena ehtinyt tekemään. Aion sisustaa omaa työhuonettani viihtyisämmäksi. Aion odottaa kevättä, jota ei näytä sään puolesta kuuluvan ihan äkkiä.