Osa 193: feministipropagandaa ja rikoksia

 

Arki mättää, sää ulkona on normaali talvisää ja äärimmäisen abnormaali huhtikuun sää. Missä on kevät tänä vuonna? Vitamiinit ehtyvät ja nyt PITI olla kevätkenkien koeajo...jos joku vielä länkyttää minulle kasvihuoneilmiöstä, minä läpsäisen (vaikka tiedän, että aiheuttaahan se ilmastonmuutos jääkaudenkin:-)

Feministipropagandaa

Minä usein pohdin kohtaamistani asioista 'entä jos tämän tekijä olisikin mies ja entä jos tuolla tavalla olisi reagoinut nainen?' - sillä tutkin yleisiä ja omia ennakkoasenteita sekä odotuksia. On tervettä aivoaskartelua käännellä näitä sukupuolia ja rooleja eestaas, joskus törmää asioihin, jotka ovat toisinpäin kauhean normaaleja ja toisinpäin lähinnä sairaita.

Kun joskus tökkään tuollaiseen ampiaispesään, voi muiden reaktio ollakin kiinnostuneen sijasta paheksuva. Usein siinä kohtaa kuulen, kuinka olen femmari ja ajatukseni ovat feminististä politisointia.

Feminismi tuntuu olevan kuin homoseksuaalisuus: kaikki muu ihmisestä suodattuu tämän yhden ominaisuuden kautta. Ihminen on ensisijaisesti homo/feministi, sitten vasta yksilö, ammattikuntansa edustaja tai punapää. Mirja siis on feministi-insinööri ja feministi, jolla on punaiset hiukset - ja Matti on homo-insinööri ja homo, joka harrastaa pyöräilyä. Tästä seuraa usein sen, että kun feministinainen puhuu/tekee idioottimaisuuksia Aasiassa, tai homo murhaa Ameriikoissa, feminismi ja homous saavat ilmiönä syyt niskaansa - ja Mirja sekä Matti joutuvat selittelemään asiaa.

Jos Suomessa vuosittain tapahtuu 100 raiskausta (tekijät kaikki miehiä), olisi silti todella typerää sanoa, että miehet yleensä ottaen ovat raiskaajia. Mutta kun yksi nainen mokaa liikenteessä (ja tilastotkin osoittavat naisten olevan liikenneturmissa miehiä harvemmin riehumassa), naureskellaan heti 'rei'ille ratissa'. Ja kun yksi nainen mössii ja häneltä löytyy vielä Marilyn Frenchia kirjahyllystä, niin mössiminenhän on feministimoka ja tyypillistä feminismille.

Aivan kuten vaaleanpunaisen paidan pitämisestä mies voi saada homon maineen, nainen voi saada äärifemmarileiman otsaan jo pelkästään ottamalla kantaa naiserityisiin asioihin. Kovaa rokkia soittava muusikko nimetään joko tyttörokkariksi tai feministisen rokin edustajaksi, koska muusikko on nainen. Auta armias, jos hän on vielä mennyt sanoittamaan biisin, jossa puhutaan naisen näkökulmasta...:)

En ihmettele, että suuri osa naisista aloittaa puheensa haastatteluissa 'kannatantasa-arvoamuttenolefeministi!' -lauseella. Feministin leiman saa niin äkkiä ja sen leiman jälkeen Telluksen toisella puolella tehty virkavirhe on feminismin tyypillinen oire, ja siitä on jokainen feministi sekä feministin kaveri vastuussa henkilökohtaisesti.

Kiltit tytöt saa siipan, tuhmat tytöt rakastajia...

Tietty tälläisen nerolausunnon jälkeen naurattaa kovasti - luuleekohan Heusala, että hänen faktansa poikkeaisivat paljon naisien kohdalla? Eikö villi femme fatale ollenkaan menetä tenhoaan jos tämä mammailee pehmoemona kotona? Eikös juuri tuhmatkin tytöt saa seksiä ja kiltit tytöt pääse naimisiin? Eikös mieskin etsi usein erilaista naista lastensa äidiksi kuin yönsä kuningattareksi?

Rikosuutisia

Petterin kotiin murtautui 4 poliisia ja he pidättivät Petterin. Petteri istui viikon tutkintavankeudessa. Petterin asunto tutkittiin läpikotaisin. Petteriä kuulusteltiin. Todisteiden löydyttyä hän jäi odottelemaan oikeudenkäyntiä, josta sai tuntuvat 20 000 euron korvausmaksut.

Oliko Petteri murhannut äitinsä? Hakannut kaverinsa sairaalaan? Ryöstänyt R-kioskin aseella uhaten? Väärentänyt asiapapereita ja hankkinut itselleen taloudellista hyötyä? Osallistunut mafian toimintaan tai avustanut ryöstössä? Ajanut holtittomasti ja vammauttanut lapsen? Ajanut kännissä ja vaarantanut liikenteen muut kulkijat?

Ei, Petteri oli kopioinut internetistä itselleen Rammsteinin uusimman levyn. Näin poliisi meitä suojelee . Kylläpä nyt on turvallinen olo, kun Petterin kaltaiset karmeat rikolliset korjataan pois ja heitä rangaistaan! Mitenkäs minusta tuntuu, että tässä yhteiskunnassa on laissa mätää Tanskanmaan verran ja poliisin niukat resurssit on jälleen kanavoitu inhimillisiä tärkeysjärjestyksiä ivaten?