Osa 196: Miehet pahoja, naiset pahempia

 

Koska tästä töhinästä ei ehdi muuta niin pistänpä ajatuksia herättäneitä uutimia näkösälle.

Uranainen ei kelpaa äidiksi

Uranainen ei ole ansainnut lasta sanoo tutkimus. Uranaiset ovat itsekkäitä ja ahneita ja kiireisiä ja huonoa äitimateriaalia: kun kerran tekevät uraa ja tienaavat rahaa, saakoot rangaistuksen! Lapset pois sellaisilta ja kunnon syyllistystä!

Kukaan, toistan, KUKAAN ei kuitenkaan kiistä uramiehen hyvää isyyttä. Kukaan ei väitä, että uramiehen perheellistymisessä olisi jotain vikaa - saati uramiehessä itsessään.

Vain äidin alkoholismi haittaa lasta

Tämän päivän Ilta-Sanomien kotimaan osastolla oltiin huolissaan päihdevanhempien lasten huostaanoton hitaudesta. Hyvää asiaa, mutta sitten tökkäsi kuin napakelkka hiekkaan.

"Myllärniemi on huolissaan erityisesti äitien ongelmajuomisesta. Usein äidin alkoholismi tarkoittaa käytännössä sitä, että lapsella ei ole turvanaan yhtään selvää aikuista."

Kun isä juo, lapsella on selvä äiti. Kun äiti juo, lapsella ei ole yhtään selvää aikuista ja se on äidin syy. Miehillä ei kertakaikkiaan ole lapsistaan minkäänlaista vastuuta eikä vastuuttomuudestakaan syytetä ketään muuta kuin äitiä.

Myllärniemi jatkaa: "- Pienimpien huostaanotettujen kohdalla yli 70 prosentissa syynä on nimenomaan äitien päihteidenkäyttö. Ihan maalaisjärjellä ajateltuna äitien alkoholismi on suurempi riskitekijä kuin isän. "

Vanhemmat diggaa pojista

Vanhemmat antavat tukea pojilleen tutkimuksen mukaan enemmän kuin tyttärilleen. .

"Tuoreen väitöksen mukaan pojat kokevat saavansa vanhemmilta enemmän tukea kuin tytöt. Vanhemmilta saadun tuen määrä vähenee tytöillä voimakkaammin siirryttäessä lapsuudesta nuoruusikään. Nuoret tytöt nojautuvat paljon ystäviinsä, ja ystävien hyväksyntä on heille tärkeämpää kuin pojille.

Vanhempien tuella on merkitystä erityisesti nuoren koulumenestykselle ja sosiaalisen hyväksynnän kokemuksille. Nämä vaikuttavat paljon siihen, kuinka paljon nuori arvostaa itseään. Tutkimuksessa tytöt kokivat itsensä poikia harvemmin päteviksi esimerkiksi kouluun ja liikuntaan liittyvissä asioissa ja arvostivat itseään ylipäänsä vähemmän.

Väitöksessä tutkittiin eteläpohjalaisia nuoria 10.12-vuotiaina ja 16.18-vuotiaina. Tutkija Jaana Salmelan väitös tarkastetaan Jyväskylän yliopiston Chydenius-instituutissa. (STT)"

Kiitän isiä ja äitejä tytärten puolesta! Suomessa kun ollaan menty tasa-arvon suhteen liian pitkälle, näinhän siinä käy!

Kotiäidin työviikko

Kotiäidin työviikko on vain 92-tuntinen! Palkan pitäisi olla n.11 700 dollaria, mutta se on noin...100 dollaria?

Kirkko tietää, mitä jumalat ajattelevat

Kirkko ei tykkää Da Vinci -koodista . On se hyvä, että tuo katolinen kirkko aina tietää, mistä Kristus tykkää, mistä hän ei tykkää ja mikä on syntiä.

Rauhoittuisivat jo: Raamattu ja legendaariset taruhahmot Jeesus ja Jumalahan sanoivat, että "totuus ei pala tulessakaan" - jos kristinuskon pylväät eivät kestä edes toisenlaisen teorian esille tuomista, romahtakoot.

Sitäpaitsi katolinen kirkko, Vatikaani ja sen korkeimmat edustajat TOISTUVASTI loukkaavat älyäni sekä omia uskonkäsityksiäni (jossa jumalallisilla voimilla on jotakuinkin hitosti enemmän ja tärkeämpää tekemistä mm. maailmankaikkeuden kanssa, minkä vuoksi he eivät ehdi olemaan närkästyneitä, järkyttyneitä ja suivaantuneita Esko Pietari Möttösen tai Sirpa Helena Romppaisen ikävistä mielipiteistä, epäasiallisesta pukeutumisesta tai juodusta keskioluesta.)

Minusta katoliset ja muut uskovaishihhulit sortuvat turhan usein hybrikseen: he aidosti luulevat olevansa kelvolliset tuomitsemaan muita - ja kuvittelevat yhtä vilpittömästi olevansa jumalolentojen silmätikkuina. Vähän kuin ne, joita mustapukuiset miehet seuraavat mustissa autoissaan ja joiden puheluja kuunnellaan.

Yllätys!

Viime hetken lisäyksenä: tästäkö tuloksesta pitäisi olla yllättynyt?:-)