Osa 221: Pelipojista, kummastuksia ja hämmästyksiä

 

Marraskuu on lusittu puoleenväliin. Koti sisustuu ja komistuu (talvella iskee jostain syystä tarve ehostaa pesää:) Tulossa pari hienoa reissua ystävien luokse ja joulumarkkinat ovat alkaneet. Kotini parvekkeella on kaupunginosan hienoin jouluvaloesteettinen teos!

Siiveniskuja muuallakin

Kun aikoinaan aloitin sivustoni vuonna 1995, nimi Siiveniskuja oli selvä valinta. Olinhan Birdy ja linnut läheisiä. Siksi hämmennyin, kun kuulin, että Hyvinkään kirjoittajapiiri on julkaissut vuonna 2003 antologian nimeltä "Siiveniskuja". Ei siinä muuta, mutta kun olen ollut samaisen kirjoittajapiirin jäsen muutaman vuoden 90-luvun alussa. Ehkä he eivät vain tienneet; eihän sitä nyt kaikenmaailman nörttien web-lääsyjä lasketa kenenkään omaksi...terveisiä vaan Hyvinkäälle! Sitäpaitsi on samalla nimellä tehty jotain järeämpääkin. Pitänee vaihtaa oman antologian nimeä, jos sellaisen sitten joskus tekee:)

Pelimies, pelipojat ja peliverkkarit

Noni, pidelkää vatsaanne ja istukaa alas: tämmöinen opas on kovassa huudossa tiettyjen nettipoikien parissa. He tilaavat päivittäistä Pelimies-sähköpostikirjettä ja kurssejakin on kuulemma luvassa. Opista viisastuneina he kertovat muille nuorille pojille nettipalstoilla, miten naisia tulee kohdella känniöyhöttäjä-öykkärin ottein, koska niin Pelimieskin tekee ja saa naisia. Vitsi se Pelimies on kunkku, hou hou!

Jostain kumman syystä nämä samat Pelimies-kerholaiset kuitenkin tuntuvat olevan ilman naista ja seksin puutteessa. He uskovat, että vika on siinä, etteivät ole vielä täydellisesti omaksuneet Pelimiehen elkeitä ja oppeja.

Junakohtaus briiffasi Pelimiestä . Ei ihme, että Pelimies- klubi vetää nörttiä ineen, sillä touhuhan on selkeästi uskonlahkolaisuutta, jossa yksineläville nörttipojille tarjotaan mahdollisuutta neljäänkymmeneen alastomaan neitseeseen, loppumattomaan seksiin ja alfaurokseksi muuttumiseen. Pelimies lupaa yksinäisille sinkkumiehille rakkautta. Kaunista. Mutta milloin ohjelmassa seuraa kosminen yhtyminen? Ehhehehehehehhhheeeee :-DDDD

Kylläpäs minä olen epäkunnioittava. Anteeksi. *tyrsk* Enkä todellakaan naura sille, että joku ei löydä kumppania vaan tälle pelimiesidiotismille - Magnolia-leffan Mackin pimppakurssit olivat hyvää parodiaa, Pelimiestouhut ovat lähinnä absurdia hupaa ulkopuolisille. Sitä paitsi, pelimiesöyhötyksellä saa tietynlaisia naisia: sellaisia naisia, jotka edellyttävät miehiltä ominaisuuksia, joiden haltijat eivät vikise netissä tai lue pelimiesoppaita. Sellaisia metsästäessä voi tulla ikävä olo, kun alfanaaraat katsovat pitkin nenän vartta: sitten sopiikin huutaa kuinka kaikki naiset ovat pinnallisia narttuja, jotka metsästävät Camaro- uroksia. (Pinnallisia alfanarttuja metsästävät betapojat kun ovat katsokaas syvällisiä, henkeviä ja sisäisen kauneuden ystäviä:-)

Pelimiesoppaan fanit löytyvät myös blogien kommenttipalstoilta. Tästä nettipojat keskustelevat - olen kuulemma kiusaajien kuningatar (kirjoitan ikäviä tekstejä, oletan) ja nippu minulle täysin tuntemattomia poikia kertoo toinen toistaan hurjempia juttuja Birdysta, jonka kukin haluaa antaa ymmärtää tuntevansa. Onhan tuo vähän outoa. Ehkä pojat saavat jotain katu-uskottavuutta puhuessaan Birdysta kuin vanhasta exästään?:) Miehekkyydestä kertoo sekin, että tuossa sakissa anonyymiys tuntuu olevan ...eh...poikaa. Eihän sitä nyt kukaan omalla nimellä - pelimiehet ainaskaan:)

Mies mieltää naista

Olin äimistynyt. Eli kauniskasvoinen ja musiikillis-verbaalisesti lahjakas rock-muusikko ei siis voi olla muuta kuin pinnallinen hempukka? Oikein hämmästytti, että katos vaan, sillä misullahan on kivan kotelon lisäksi aivot? Ja tuo hämmästys tuli sitten korkeakirjallisesta piiristä. Lupaako Papinniemi olla yhtä äimistynyt, jos kuulee Ville Valon lukevan Tsehovin novelleja keikkabussissa?

Tosikko kertoilee vähän samasta aiheesta . Miehet mielellään määrittelevät syvällisyyden ja intellektualismin miehiseksi perusominaisuudeksi:)

Bändäri ratsastaa

Häkellyin hieman Aamulehden artikkelista (14.11.2006), joka kertoi Pamela Des Barresin kirjasta . Typy näemmä voi päästä kirjailijaksi ja maailmanmaineeseen vain ratsastamalla maineikkailla staroilla, kirjaimellisesti:)

Taviksien kanssa pörrääminen olisi saattanut tehdä typystä vain luntun, starojen kanssa piehtarointi tekee typystäkin melkein tähden.

Muita kiintoisia uutimia

Ai ettei roskaruoka tapa? Teollinen mössöruoka on tehnyt länsimaisista ihmisistä jo tutisevia aladobi-palloja, lapsista käytöshäiriöisiä ja elämästä närästyksen, suolistosyövän ja kolesterolin täyttämää kehää. Nyt näemmä heimo kerrallaan tipahdetaan pois geenialtaasta. Ihminen kun ei vaan jaksa uskoa, että laadukas ravinto ei tule tarjottimelle minuutissa ja maksa euroa.

Tosi rakkautta :"- Meillä on hyvät välit. Olemme kokeneet niin rankkoja juttuja, että liitto on vankalla pohjalla, Matti vakuutti oikeudenkäynnin päätteeksi." Haluaisin vankalle pohjalle vanhan määritelmän takaisin, kiitos:)