Osa 238: Koirankakkaa ja loma

 

Pää on kuin Haminan kaupunki. Ei jaksa ajatella, ei synny päänupissa mitään kiintoisaa ajatusta.

Koiranpaskaa

Loistava ajankohta aloittaa koiranpaskakeskustelu. Itse asiassa siinä ei ole mitään keskustelemista.

Asun kadulla, jossa koiria ulkoilutetaan tiuhaan tahtiin. Viimeisen kolmen vuoden seurannalla olen nähnyt KAKSI (toistan: kolmessa vuodessa KAKSI) koiranomistajaa, jotka ovat siivonneet koiransa ulosteet pussiin.

Muut kakattavat koiransa niin kerrostalojen pihojen nurmikolle (jossa lasten tulisi voida leikkiä) ja leikkipuiston kiipeilytelineen viereen (jossa lasten tulisi voida etc.). He kakattavat koiransa kävelytielle, polkujen keskelle ja porttikäytävän eteen.

Olisi mukavaa, jos Suomen laki sallisi sen, että voisi käydä hieromassa koiranpaskat näiden lukuisten aivoköyhien koiranomistajien naamaan. Tai voisi hieraista edes heidän kenkänsä siinä - koska meidän muidenkin on pakko kävellä heidän pikku lemmikkinsä ulosteissa.

Ja aina, kun koiranpaskaa inhoaa, kiljuu rivi koiranomistajia, että MINÄMINÄ kyllä korjaan ainajokakerta koirani jätökset: näkisi vaan ja kuulisi kolinan. Milloin on hauskapussi unohtunut tai hauskapussit lopussa. Ja havainnointini kertoo myös omaa kieltään: yleistäen voi sanoa, että koiranomistajat eivät koiransa paskoja korjaa. Poikkeuksia toki on, mutta poikkeukset eivät vielä tee sääntöä.

Koiran pihoihin paskattajat ovat vanhuksia, keski-ikäisiä ja nuoria koiranomistajia. Niin miehiä kuin naisia kuin lapsiperheitä. Eipä siitä muuta tilastoa tee kuin sen, että HAISEVIA TERVEISIÄ vain koiranomistajille! Toivottavasti itse astutte oikein muhevaan koiranpaskaan uusilla, kalliilla kengillänne - sehän on teistä vain ihanaa, eikö totta? Ettehän te muuten niitä kakkoja viljelisi pitkin katuja.

Vanhemmat tekevät arvokasta työtä

Jos siis tekisivät. Viimekesäisen tutkimuksen mukaan 50% vanhemmista on sitä mieltä, että KOULUN tulisi ottaa osa kasvatustehtävistä harteilleen. Ennen vanhaan lapset kasvatettiin kotona ja laitettiin päiviksi kouluun oppimaan: koulussa oli opettaja, joka osasi jakaa oppia lapsille. Nykyään opettajan tulee olla lastenpsykiatriaan erikoistunut kouluttaja, joka yrittää jakaa oppia siinä sivussa, kun pitää 30 kusipääksi päästettyä kakaraa kurissa.

Kyllä niitä lapsia silti kannattaa hankkia: lapsissa on Suomen tulevaisuus .

Ei, eivät nämä tämmöiset ole alkkisperheiden kasvatteja. Ne ovat tulos siitä ajattelusta, että lasta EI kasvateta yhteiskuntaan integroituvaksi olennoksi vaan annetaan penskan kuvitella, että yhteiskunta sopeutuu pikkupilttiin. Vähänkö pelottaa, kun tuon videon idiootit tulevat täysi-ikäisiksi.

Loma

Oli jo aikakin. Kiitos kuulemiin!