Osa 249: Raiskauksesta selviää vähällä???

 

Loma oli ja meni: kissan kauneusleikkaus onnistui hienosti ja näkökentässä kummitteleva luomikasvain saatiin poistettua. Nyt on kissalla nätit silmät. Loma oli rentoakin rennompaa, ohjelmatonta ja pakotonta.

Sormien kunto pakottaa miettimään, mihin rajatun tietokonekirjoittamisaikansa käyttää: työt on pakko hoitaa, kirjoittaminen on hengittämistä. Valitse siinä sitten:)

Ai niin, Selibaattipäiväkirjojen Loisto-pokkariversio ilmestyypi syyskuussa. Onpa söpön pinkki kansi!

Bimbovaimojen aika on ohi

Perinteinen parisuhdehan on se, jossa mies tahtoo itselleen vaimon, joka on kaunis ja miestä itseään pikkaisen yksinkertaisempi, jottei tule miehelle ego-ongelmia.

Asian ikävä puoli on siinä, että lapsi perii älynsä äidin puolelta. Tämä tarkoittaa, että miesten kannattaisi metsästellä niin helkkarin teräviä ja lahjakkaita naisia kuin ikinä kiinni saavat, *mikäli* he tahtovat älykkäitä ja lahjakkaita lapsia.

Koska pin-up -pöljäkkeet vetoavat miesten lisääntymishaluihin juttujen mukaan eniten, voimme puhua ihmiskunnan kohdalla antievoluutiosta:)

Ite kerjäsit!

Minä jo tuumin, että eipä tässä loman jälkeen mitään ihmeitä ole sanottavana. Mikään ei ota päähän eikä paatoksellista paloa jaksa nostaa. Ajattelin kirjoitella liirum-laarumia ja nättejä panurajalamaisia tunnelmointeja suomalaisesta syyskesän maisemasta. Eipä mennyt kuin sekunti, kun nousi sukupuolielimetyskäyrä maksimiin.

Kiitos Pörrö: sukupuolielimetyksen syy on selvitetty tällä sivulla .

Jotenkin osaan kuvitella, miten mainostoimistojen ja virvoitusjuomayhtiöiden nuoret sällit ovat väsänneet tosi helvetin hauskan jutun, joka on valitettavasti tosihelvetinhauska vain heidän omasta mielestään. Sällit eivät ole sekunniksikaan istuneet alas, kaivaneet aivoja esiin ehe-ehe- laumaidiotian hämärästä ja MIETTINEET, mikä se raiskaus on ja mitä siinä tapahtuu. Se raiskaus kun ei ole sellainen ehe-ehe-vitsihei vaan ihan oikea väkivaltarikos, jossa pikku turpaanvedon lisäksi vedellään vielä väkivaltakuivat. Jonka seurauksena raiskattu nainen potee häpeää, vihaa, pelkoa ja kauhua vuosien tai loppuelämänsä ajan. Jonka seurauksena raiskauksen uhrin suhde seksuaalisuuteen saattaa mennä lopuksi ikää rikki.

Helvetin keskenkasvuiset kusipäät: vaikka nainen lojuisi ilman housuja haarat levällään keskellä katua, SITÄ EI SAA MENNÄ PANEMAAN ilman pantavan selkokielistä lupaa. Vaikka nainen hetkuisi alasti pitkin puistoja, SIIHEN EI SAA KÄYDÄ KÄSIKSI eikä SITÄ MENNÄ PANEMAAN ilman lupaa. Mikä siinä Y-kromosomissa on niin pielessä, että se aiheuttaa näin yksinkertaisen itsestäänselvyyden perillemenemättömyyden ja ignoroinnin?

Ei ole olemassa lieventäviä asianhaaroja (no ku se heilutti persettä niin mitä siinä olis voinu tehdä) eikä selityksiä (vitutti ja akka ei antanu), mikä mitenkään muuttaisi raiskausta suuntaan tai toiseen. Raiskaus on raiskaus, rikos, väkivaltaa. Mielestäni raiskaajat pitäisi ehdottomasti korvamerkitä ja asettaa ulkonaliikkumiskieltoon. Raiskaajia harvoin tuomitaan vankeuteen, koska niiden vankilassapito on kovasti hankalaa ja tuottaa lisävaivaa: jostain kumman syystä raiskaajia kiusataan vankiloissa kovalla kädellä. Onkin parempi, että raiskaajat pidetään täällä siviilissä ja vapaalla jalalla, ettei niiltä henki lähtisi - eihän se meidän naisten pillu panemisesta kulu, eiks vaan jeh? *syvän sarkastinen puistatus*

Monikaan mies ei raiskausta oikein tule ajatelleeksi ennen kuin se osuu omaan peppuun. Tai vaimon, siskon tai ystävättären elimistöön. Kun raiskauksesta tulee omakohtainen aihe, monen elämä muuttuu lopullisesti.

Minä toivotan syvään helvettiin joka ainoan mimmin, joka on käyttänyt raiskausta valheellisena aseena, koston tai muun kiusanteon nimissä. Minä toivotan sinne samaan syvään helvettiin joka ainoan ihmisen, joka on raiskannut.

Raiskaus ei ole koskaan uhrin syy: se on väkivaltarikos, jonka raiskaaja ihan itse päätti tehdä. Ei ole kultasepänliikkeenkään syy, että se tuli ryöstetyksi (mitäs mainostaa kultakorujaan, kai siinä nyt alkaa voron vaistot herätä?). Ei Suomen oloissa jaksa kuunnella ölinää siitä, että ihminen on aiheuttanut hakatuksi tulemisensa ihan itse kuljeskelemalla kesäyönä julkisella paikalla. Jokainen ihminen voi valita pitää kalunsa kurissa, vaikka pornokuvaa lätisisi lättyyn. Mikään ei oikeuta raiskausta eikä mikään selitys tee siitä ymmärrettävää.

Usko ihmiskuntaan on taas vaihteeksi realistisissa lukemissa.

Lisäys 28.8.2007.

Se, mikä tässä mainostuksessa nimen omaan rassaa, on tuo kohderyhmä: nuoriso. Nuorisolle, joka on muutoksien ja hormoniensa armoilla ja lepattaa kaiken maailman epävarmuuksissa ja median nostattamissa trendipaineissa, kaupataan kivaa asennetta. Asennetta, jonka mukaan TYTÖT OVAT ITSE VASTUUSSA siveydestään ja koskemattomuudestaan - heidän tulee itsensä sitä suojella ja varjella, ja jos kännin takia varjelu pettää, on heidän OMA VIKANSA, että tulevat raiskatuiksi. Oi-voi ja mitäs menit juomaan viinaa!

Mitään vastuuta ei näyttäisi olevan raiskaajapojilla. Raiskaus on aina tyttöjen omaa tyhmyyttä. Hehän kännin myötä suorastaan sallivat itsensä tulla raiskatuiksi: pojat vain käyttävät tilaisuutta hyväkseen, ei sen pahempaa - tytöt antoivat tilaisuuden, joten ei poikia voi syyttää!

Perkele, että pistää vihaksi. Tuo käsittämätön asenne raiskauksiin on olla jollottanut Suomen maaperällä kauan. Nyt sitä kaupataan oikein kuvien kera ja innolla nuorisolle, että tietävät, miten menetellä, jos huono tuuri käy: pojat voivat kohauttaa olkapäitään ja naureskella hyvälle kännipanolle ja tytöt voivat itkeä tirsuttaa omaa häpeäänsä, pitää turpansa kiinni ja parempi jättää moisesta omamokasta tilittäminen virkavallallekin.

Tämä asenne, jonka mukaan nainen on vastuussa omasta koskemattomuudestaan ja tätä suojellakseen hänen tulee pukeutua burkhaan, olla jatkuvasti veljiensä valvonnassa tai sisätiloissa, on kovasti tuttua islaminuskoisissa maissa. Suomi on tässä kohtaa lähentymässä vanhaa kulttuuria, hiphei. Sitten kun ensi kerran nuori poika löytää krapulassa herätessään kurkun pepustaan, sittenkö vasta aletaan keskustella siitä, kuka OIKEASTI on vastuussa kännisen/sammuneen/tajuttoman/kuolleen/vaikeavammaisen raiskaamisesta? Eikö kyrsä pystyssä seisovalla kundilla todellakaan käy mielessä, että tahdottomassa tilassa olevan paneminen on vähän niinku ei-ollenkaan-siistii?

Absurdian landia Tampere

Pieni absurdi uutinen Tampereelta: Stockmann-tavaratalo tahtoo laajentaa. Se tahtoo rakentaa Tuomiokirkonkadun päälle kivan lasirykelmän. Eihän siinä mitään, mutta kun sen jälkeen siitä kohtaa pääsee kulkemaan ainoastaan Stockmannin aukioloaikoina. Muuna aikana ihmisten oletetaan kiertävän Rautatienkadun kautta.

Voiko oikeasti joku liike vain päättää, että nytpä pistän pytingin pystyyn Hämeenkadulle ja julkisen tien käyttö loppuu muina aikoina kuin meidän pytingin aukioloaikoina? Ai niin, eihän sellaista Hämeenkadulle voi tehdä: siellä kulkevat ne autot. Autojen pitää päästä menemään ja tulemaan. Mutta kävelytielle noin voi tehdä: meillä jalankulkijoilla ja pyöräilijöillä on aina aikaa kiertää muutama sata metriä!

Olen äimän käki ja silmät kuin pöllöllä, huhuu.