PMS-ämmän nillitystä

 

En voi sille mitään, että tämän blogin tällaiset jutut pelastavat päivän . Naurunrätkätys on terapiaa koko keholle.

Pesisittekö taikakääpiönne, kiitos!

Tämä on tärkeä asia. Vaikkei syöpään ja papilloomaan asti mentäisikään, suuri osa naisen kohdunkaulan ja emättimen limakalvoihin vaikuttavista vieraista bakteerikannoista tulee miesten hännistä. Sieltä esinahan alta. Tietenkin kondomia tulee käyttää irtosuhteissa, mutta pidemmissä suhteissa voidaan ehkäpä jo olla ilmankin. Ja silloin korostuu hygienian merkitys.

Suurin osa miehistä ei pese häntäänsä tai esinahkansa alusta ENNEN yhdyntää ellei siitä erikseen huomauta. Miehet usein kuvittelevat, että häntä on aina puhdas eikä sitä tarvitse pestä kuin lauantaina saunassa. Esinahan alla päivän tai päiviä muhineet bakteerit viedään naisen sisätiloihin ja usein seuraa ongelmia. Naisen emättimen tasapaino järkkyy ja seurauksena on bakteeriepätasapainoa, epäspesifistä tulehdusta, hiivatulehdusta ja muuta vaivaa. Tämä rassaa kovasti limakalvojen kuntoa. Jossain vaiheessa jatkuva epätasapaino ja tulehdustilakin voi johtaa solumuutoksiin.

Miehet hyvät, vaikka koette häntänne ikuisesti puhtaaksi, ajatelkaa naisenne suloisen pesän terveyttä. Kiitos. (BTW: jos otetaan vertailuun vastapesty häntä ja päivän/päiviä nihkeissä oloissa haudutettu taikakääpiö, veikkaan ensimmäisen saavan innokkaammin poskiottoja...)

Ei voimaa

Äkämystyin. Yhtäkkiä. Tuosta vaan. Meni kuppi nurin.

Tervehdys Voima-lehti,

haluaisin lopettaa Voiman tilaukseni tämän laskutuskauden loppuun. Olen ollut tilaajanne parisen vuotta ja pitänyt lehdestänne vallan mahdottomasti.

Syy lopettamiseen on yksinkertaisesti tämä: lueskelin eilen uutta Voimaa (jossa oli sanalla sanoen pistämätön kritiikki Mies vailla tasa-arvoa -kirjasta:) ja sitten silmiin osui Teemu Mäen kolumni. Taas kerran.

Olen sitä mieltä, että kusipäillekin pitää antaa toinen mahdollisuus. Jos joku on kakaramaisuuttaan tappanut elukan teininä, ihminen voi olla ihan hyvä tyyppi vanhemmiten.

Mutta että valita vakiokolumnistiksi JUURI se tyyppi, joka on silkkaa skandaalinhakuisuuttaan tietoisesti tappanut eläimen muka-taiteen nimissä? Omin tahdoin ja kätösin aiheuttanut pitkitettyä tuskaa toiselle elolliselle saadakseen nimeä itselleen?

Miksi ette ottaisi jotakuta koirien myrkyttäjää kolumnoimaan, hänelläkin saattaisi olla "vaihtoehtoinen" näkemys monesta asiasta? Turkistarhurit ovat usein syynissä lehdessänne, mutta he tekevät työtään, pitävät eläimet kohtuullisen hyvin ja tappavat nopeasti - siinä on etiikka jo jossain määrin pirusti enemmän kohdillaan kuin siinä, että egotehosteinen öykkäri kiduttaa ja tappaa eläimen saadakseen nimeä itselleen. Sai nimeä juu ja nyt en enää halua osallistua hänen palkkansa maksamiseen tilaamalla lehteä, joka pitää häntä ilmeisen viileänä jätkänä.

Rakkauteni kriittisyyttä ja eläimiä kohtaan sekä vihani eettistä kaksinaamaisuutta kohtaan aiheuttavat siis Voima-tilaukseni lopettamisen. Samojen syiden takia aikoinaan halusin tilaajaksi ryhtyä.

En ollenkaan väitä, etteikö lehtenne palvelisi näissä ajatuksissa myönteisesti edelleenkin, minä vain nyt yksilönä tuumin, että säkkini pohja tuli vastaan.

Kiitos menneistä vuosista, M.

BB, Brainless Bullshit

Saako sen sanoa? Eikö? Ai ei vai?

Minusta ihmiset, jotka pystyvät katsomaan Big Brotheria, ovat vähintäänkin kaiken ymmärrykseni ulkopuolella. Seiskalehden tilaajat ovat kevyttä kauraa siihen verrattuna. Ihmiset, jotka omasta vapaasta halustaan kyttäävät tätä luomakunnan kruunun uran huipentumaa, joutuvat kestämään sen ajatuksen, että heidän elämänsä kaipaisi sisällöntuottajaa. Kovasti.

BB-erotiikan ja keskinkertaisten yhteensullottujen idioottien tiirailun sijaan voisi kehittää vaikkapa ihan omaa erotiikkaa tai elämää, livenä ja IRL ja silleen oikeesti niinku.

Kiitti sisko!

On pikku hiljaa alkanut ***uttamaan on tuo lehdissä ja blogistaniassa käyty keskustelu sairaanhoitajien palkankorotuksista: en ihmettele yhtään, että naisalat ovat matalapalkattuja. Joka nurkassahan on nähtävissä se, että NAINEN NAISTA LYÖ. Kauhea känkätys, mälkätys ja valitus siitä, että hoitsut saisivat pari sataa euroa enemmän kuussa KOSKA jos nuo saavat pitää minunkin saada ja JOS MINÄ EN SAA EIVÄT KYLLÄ SAA SAADA MUUTKAAN!

Kiitän sisaria solidaarisuudesta toisiaan kohtaan ja totean, että tässä maassa miehet päihittävät naiset palkkaneuvotteluissa alalla kuin alalla kuusi-nolla, koska osaavat pitää edes turpansa kiinni, kun muut saman sukupuolen edustajat saavat muualla palkankorotuksia. Ensi kerralla voi katsos olla oma vuoro.

Naisilla vuoroa ei tule: kun sisko ei tue siskon taistoa, kukin taistelee yksinään.

Sairaahkoja judeemeja

Kävipä ruotsalaismiehelle nolo juttu . Kyllähän 8-vuotias lapsi on helppo omaan muijaan sekoittaa - eeeeehhhwhhhhaaatttt?

Mitähän tästä pitäisi sanoa? Ihan mitä vaan minun puolestani:)

Kas kun ei tätä ole otsikoitu "puukotukseen johtaneeksi pariskunnan keskinäiseksi välienselvittelyksi". Tässä on sitten siitä kuuluisasta "perheväkivallasta" tapauskuvaus, joka nostaa palan kurkkuun pahan kerran (linkki).

Raiskaajan kannattaa tehdä kaikki temput heti ekalla kerralla: seksiinpakottamis&pahoinpitelyrangaistus lievenee, kun tekijä on ensikertalainen.

Timo tahtoo

...ja tänä aamuna, syksyisen sumun uumenista, tahdomme muistaa täällä internetskussa ja blogistaniassa kaikkia hännällisiä ystäviämme, erityisesti sukupuolten "tasa-arvoisuuden" puolesta taistelevia uroksia, joiden mielestä miesten uikutuksesta kirjoittava kolumnisti Lehtola on persiistä ja raiskaajan-penis-on-oikeuden-miekka- Panu on cool ja kova jätkä. Nämä itse itsensä nimeämät ATM-kerholaiset, jotka taistelevat kukin toistensa puolesta kommenttipalstoilla ja nauravat samalle "naiset on tyhmii" -vitsille kerta toisensa jälkeen. Heille maailman kamalin ongelma i-ki-nä on jatkuvasti laajeneva, sisäänsäimevä, tisseillä törkkivä ja miesten jumalisuutta epäilevä globaali feministinen salajuonittelu.

Heille minä tahtoisin omistaa tämän laulun, jonka toivon heidän ajatuksella kuuntelevan. Antti Kleemolan "Timo tahtoo" .

Terkut Birdyltä, tsau! *heltynyt hymy*

Parit

Mikähän kumma siinäkin on, että jos partneri on jo perusluottotestissä osoittanut, ettei häneen voi luottaa, miksi vatussa pitää sen jälkeen päätyä loistavan loogiseen ajatukseen, että juuri hänen kanssaan kandee ryhtyä megaluokan luottamusviritelmään yhdessä? No, ainakin voi siinä kohtaa luottaa yhteen asiaan: saa elää epäluulossa ja erittäin todennäköisesti pääsee pettymään.

Voisiko joku kertoa minullekin, mikä tämän kolumnistikuvan naisella on päässä?. Eilisiltana telkussa kansanmehustaja Päivi Räsäsellä oli samanlainen. Joku valisti minua, että se on sellainen kevyen tyttömäinen trendikäs kampaus. Minusta se näyttää vain liian pieneltä peruukilta ja todella oudolta.

Ja tähän vielä ihhis Lehti-linkki ja kai tämän härskin piirtäjän ovat kaikki jo nähneet?

Minä menen nyt syömään suklaata.