Huudahduksia lokakuusta

 

Kun kirjoitan vimmaisella kädellä tekstiä, siitä tuhahdellaan: tarviiko sitä nyt tuolleen vänköttää, tyypillinen vihainen femakko. Kun kirjoitan muunlaista, alkaa tulla palautetta, että otteeni on "lipsunut" tai "höltynyt". Siinä sitä tuntee leimautuneensa tietyn lajityypin edustajaksi:)

Keskusrikospoliisi rikkoo lakia

Kun sukupuolinen häirintä on poliisin ammatissa pahinta , miten hemmetissä sitä ajattelee saavansa apua virkavallalta jouduttuaan häirityksi, ahdistelluksi tai jopa raiskatuksi? Pystyykö seksuaalinen ahdistelijapoliisi mukamas käsittelemään asiallisesti tapausta, jossa seksuaalinen ahdistelu tai raiskaus näyttelee osaa?

Kun KRP maksaa suppeammasta työnkuvasta parempaa palkkaa miehille , mikä on KeskusRikosPoliisin vakuuttavuus oikeuden ja totuuden asialla?

Papillooma naisten vika?

Eräs lukija kirjoitti kommenttia: edellisen osan papillooma-artikkeli teki lukijan mielestä naisesta syyllisen lausunnolla "Syynä on seksitapojen muutos eli yhdyntöjen aloittamisen aikaistuminen ja seksikumppanien määrän kasvu. Naisten seksielämä alkaa kaksi vuotta varhemmin kuin 30 vuotta sitten ja kumppaneita on elämän aikana lähes kahdeksan, kun 1971 heitä oli alle kolme."

Se on kai jokaiselle selvää, että papilloomaa kantaa ja tartuttaa myös mies. Papillooma ei useinkaan edes aiheuta miehelle oireita, minkä takia mies ei välttämättä edes tiedä kantavansa tautia. Kun mies tartuttelee tätä tautia naisen herkille limakalvoille, nainen kärsii tartunnasta monikymmenkertaisesti. Ja jos papillooma puhkeaa näkyviin vain naisella, miehen on helppo syyttää naista sukupuolitaudista, koska hänellähän itsellään ei ole näkyviä oireita.

Papillooma leviää siksi, että seksiä harrastetaan vapaammin kuin ennen sekä useampien partnerien kanssa kuin ennen. Ilman kondomia, kaiken lisäksi. Se kieltämättä tuossa uutisoinnissa kalvoi, että naisten kasvanut partnerimäärä kerrottiin syynä ikään kuin miehillä ei olisi viruksen levittämisessä mitään roolia.

Ei tyttöjen tule pysytellä neitseinä tai harrastaa seksiä vain yhden partnerin kanssa elämänsä aikana. Mutta varovaisia tyttöjen/naisten tulee olla: monesta asiasta lasku lankeaa naisen maksettavaksi. Naisten paikat ovat haavoittuvaisempia, herkempiä. Nainen tulee raskaaksi ja naiselle abortti tehdään. Ne ovat faktoja, jota ei (nainen) voi ohittaa.

Tokihan asiaa auttaisi pirusti, jos miehetkin oppisivat vastuun aakkoset ennen eläkeikää, mutta sen varaan ei yksikään nainen voi laskea, koska kyse on hänen omasta terveydestään.

Käsittämättömyyksiä

Piti tässä oikein tuumia tämän miehen päässä liikkuneita ajatuksia. Hänet tuomittiin jo 2005 tahallisesta HIV:n levittämisestä - ja eikun lisää akkaa kehiin. Hämmentävän moni nainen antautuu näemmä seksiin tuntemattoman miehen kanssa ilman kondomia. (Jos tästä asiasta joku miekkonen alkaa nokkaansa koputtaa, sitten pitäisikin mennä tutkimaan, kuinka moni mies on anonut saada maata ilman kondomia tartunnan saaneiden naisten kanssa.)

HIV on totta, se ei ole pelkästään afrikkalainen kansantauti jossain siellä kaukana tai syntisten pervojen saama rangaistus. Sen voi saada ihan siltä Liisalta tai Pentiltä lähibaarista.

Eronneen miehen missio

Tämä blogihan taisi tulla tunnetuksi viime viikolla - ainakin linkki levisi kulovalkean lailla internetissä. Kävin lukemassa ja kyllähän tuosta hyvät naurut repäisi. Vaikka minulla on pienet epäilykseni siitä, että blogi on taitavissa naisen käsissä kehitetty tuote, hyvää viihdettä se silti on.

MIKSI PITÄÄ HUUTAA?

Introna käyköön Benropen merkintä ja vaikkapa vielä Nainen ratissa . Ja tietty myös Vitutusblogin juttu (ah, miten suoraa rääyntää aiheesta:)

Ei, näissä ei puhuta pienen vauvan huudosta, joka on vaikeaa hallita. Tekisikin mieleni kysyä lasten vanhemmilta, miksi teidän 3-15-vuotiset penskanne saavat melskata, karjua, kirkua ja HUUTAA vailla rajoituksia?

Vanhemmat ovat ostoksilla marketissa: kaksi heidän lapsistaan juoksevat täyttä huurua käytävillä, muut ihmiset kompastelevat, heittäytyvät hyllyjä päin, tekevät kärryillä äkkijarrutuksia. Penskat juostessaan päästävät silkkaa kirkunaa ja meteli on valtava. Vanhemmat eivät tee yhtään mitään.

Eräässä pöydässä yritettiin syödä illallista viiden aikuisen ja yhden lapsen porukalla. Joka kerran, kun aikuinen avasi suunsa keskustellakseen, tämä 3-4-vuotinen typy avasi suunsa myös: "ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ" kunnes aikuinen vaikeni. Tämä toistui tusinan kertaa. Typyn äiti ei tehnyt yhtään mitään.

Menin kerrostalon hissiin, johon tuli äitineen kaksi tyttöä. Nuorempi tytöistä oli noin kuusivuotias. Kesken kahdeksan kerroksen matkan kuusivuotinen tyttö vain alkoi kirkua, ilman mitään syytä. Hän vaikeni vasta, kun isosisko lätkäisi tätä päähän ja komensi olemaan hiljaa. Äiti ei tehnyt elettäkään ja näytti kärsivältä.

Jos näen metsäretkellä luonnossa lapsiperheen, valmistaudun pahimpaan. Vaikka ollaan luonnossa, metsässä, eläinten ja kasvien asuinsijoilla, penskat usein riehuvat holtittomasti, repivät sammalta ja kasvillisuutta sekä roikkuvat oksissa kunnes rusahtaa. Ja samaan aikaan MÖYKKÄ ON HIRVITTÄVÄ.

Lapsiperheen ilmestyessä ankkalammen rannalle tai puistoon, penskat juoksevat huutaen ja kirkuen näkemiensä eläinten luo säikäyttääkseen tai *potkaistakseen* niitä. Vanhemmat katselevat nauraen vierestä: onpa saatanan hauskaa, kun pikkukulta potkaisee pientä sorsaa tai pulua kipeästi kylkeen!

Vanhempien tehtävä on opettaa penskoilleen olemaan ihmisiksi. Sen osaa 2-3-vuotias aivan mainiosti, niin ravintolassa kuin luonnossa kuin tavaratalossa, jos vaan opetetaan. Onko penskan kasvatus yhteisön peruskäytöstavoille niin helkkarin hankalaa nykyisin, että siitä ei sen tähden selviydy kuin murto-osa vanhemmista? Ja mikä helvetin juttu se on, että sallitaan kakaroiden tuhota ympäristöä ja rääkätä eläimiä?

Miksi pitää tehdä kakarastaan olento, jota muu ihmisyhteisö pitää suurin piirtein yhtä ihastuttavana kuin koiranpaskaa kengänpohjassa? Onko HUUTAMINEN aidosti lapsen luontainen ominaisuus ja pakottava tarve, vai joutuvatko he HUUTAMAAN siksi, ettei vanhempi reagoi edes siihen? Oletteko ajatelleet sitä, että luonnon tahallinen ilkivalta ja tarkoituksellinen eläimen vahingoittaminen on rikos?

ÄLKÄÄ viitsikö tulla inisemään, ettei se vaan ole mahdollista ja kun on kahden lapsen kanssa kiiru ja voi voi valivali. Kyse kun on täsmälleen siitä, kuinka paljon työtä kasvattamisen eteen tekee. Tottakai siitä on ihan kauheasti vaivaa - mitä muuta kuvittelitte? Vai oliko vain kiva saada vauvoja ja tarhantäti hoitaa loput?

Hyviä kulttuuririentoja

Elokuvat Maameren tarinat ja Tähtisumua kannattaa käydä katsomassa. Ihanaa visualistiikkaa ja aikuisten satua!

Varsinainen pornopommi oli Apocalyptican keikka 12. lokakuuta. Ensimmäisen kolmen kappaleen ajan yritin keskittyä pitämään suuni kiinni, ettei olisi haavi lojottanut auki hämmästyksestä ja ihastuksesta. Neljä selloa tekevät sellaiset äänimassat, että moni räminäbändi jää kitaroineen kauas taakse. Yksi hilluu vähintäänkin rivoissa nahkahousuissa (ne ylettyivät hädin tuskin lantiopohjalihaksien kohdille:) ja soittaa selloa ravatessaan pitkin lavaa, kaksi kundia soittaa nopeatempoista kamaa samassa tahdissa pitkätukkaista päätään "moshaten". Yksi soittajista on kuin hautausurakoitsija, ilmeetön ja paikallaan. Parilla kundilla sellaiset kyynärvarret, että pelkästään niiden katselu oli lipun hinnan arvoista. Ah ja voih - tätä täytyy nähdä uudestaan!!!

Kulttuuririkasta ja kynttilänvaloisaa lokakuuta!