Osa 282: uusi kirja ja toukotuulia

 

Tarot-tarinat ilmestyy elokuussa!!!

IHKAUUSI KIRJANI ilmestyy elokuussa. Kirja koostuu monista tarinoista, jotka jaottuvat Tarot-pakan Ison Arcanan mukaan 22 luvuksi. Se on täyttä fiktiota, elämänpalasia ja silkkaa tarinaa.

Tarot-tarinat on finaalivaiheessa, ja olen siitä hyvin ylpeä.

Kulttuurin kohokohtia

Kävimme katsomassa Tampereen Työväen teatterissa näytelmän Tyynymies. Se ei ole se näytelmä, johon saapuisi mummoja ja pappoja bussilasteittain. Se oli näytelmä, joka nousi välittömästi Elämäni Upeimmat Teatterikokemukset - listalle. Näin hyvää herkkua en ole lavalla nähnyt vuosikausiin. Niin kieroutunutta huumoria ja upeasti kirjoitettua draamaa saa harvoin osakseen. Toveri totesi osuvasti, että "jos joku ois sanonut eilen, että nauran tänä iltana vatsa vääränä ristiinnaulitulle ja kidutetulle pikkutytölle, en olis ihan äkkiä uskonu".

Ostin Stieg Larssonin dekkarin "Miehet jotka vihaavat naisia". Jäin järisyttävästi koukkuun. Hain toisen osan samantien kaupasta. Hain kolmannenkin. Jessus, että vetäisi mukaansa. Nyt vain hatuttaa rajusti, että Stieg meni kuolemaan eikä ehtinyt kirjoittaa alun perin suunnittelemaansa kymmentä osaa. Myös ensimmäisestä kirjasta tehty elokuva oli äärimmäisen hyvä: kerrankin on osattu jättää rönsyt helvettiin ja on vielä löydetty upeanupeanupea Lisbeth. Kaksi ja puoli tuntia hurahti huomaamatta.

Perskutarallaa, vaadin royaltit: minä keksin lapsileirin ja nyt se on toteutettu!!!:)

Uutisista päivää

Voisiko joku kehittää pommin, jolla saisi Afganistanista vain äijät kuriin? Jos tuosta maasta poistaisi Y-kromosomin aikuiset kantajat, siellä voisi olla ihan rauhallista ja kivaa. En kai vaan jaksa tajuta, miten aikuiset äijät jaksavat käyttää energiansa pienten tyttöjen tappamiseen.

Osataan sitä kiusata pikkutyttöjä Suomessakin. On varmaan äijällä miehekäs olo nyt.

Pentti Oinoselle terkkuja by Samizdat: eka ja toka. Tack! :)

Voi Ranskanmaata. No, ainahan siellä voi sitten latailla lapsipornoa tai tehdä murhia ja säilyttää internet-yhteytensä. Näemmekö asiassa mitään epäsuhtaa? Juuri niin. Ja entä jos kuusilapsisen perheen yksi jäsen sortuu piratismiin - sittenkö koko perhe on nettiblokissa?

Kunnon mielipiteenilmaisu - Hitleriltä pää irti!

Minua pelottaisi asua Olkiluodon lähellä. Minua pelottaa asua Suomessa sinä päivänä, kun tämä masiina käynnistetään. Pikkuisen hitsauksissa vikoja, kyllä se kestää, toki toki.

Seliseli

Jos tämä merkintä tuntui sisällyksettömältä, se johtuu siitä, että panostan kirjani sisältöön sekä työpaikan säilyttämiseen. Köh. Ensi kerralla yritän nujuuttaa taas tuttuun tapaan torveloita.