Kolmaskymmenesseitsemäs: lyhyesti ennen lomaa

 

Lomaan on muutama tunti. Äkkiä laskettuna viiden hujakoilla. Äkäisesti heitän vielä muutamat kommentaarit.

Olen Mexico:)


You're Mexico!
While some people think you're poor and maybe a little corrupt, you know where it's at, enjoying good food and nice beaches.  You like to take things a little slower than those around you, and you really wish the air were cleaner, but sometimes compromises must be made.  For some reason, Chevrolet keeps trying to sell you Novas as well, even though they don't really go.
Take the Country Quiz at the Blue Pyramid

Hyyyyvä! (älyjätin pointti selvisi vihdoin)

'Sulla ei niinku oo varaa sanoo että joku luuseri olis arvokas ihmisenä ellet niinku mee naimisiin luuserin kaa. Sä vaan niinku sanot mutta missä on teot niinku hä?'

Tämä on älyjätin argumentaatiota parhaimmillaan. Älyjätti voisi mennä naimisiin vaikkapa trioerektuslaisen luonnontieteilijämiehen kanssa tai alkaa tappaa niitä vihaamiaan köyhiä tai humanistipummeja, että olisi puheillansa pontta. Hyyyyvä, taputapu vauvankaljulle ja papukaijamerkki.

Mitä tulee miesvalintoihini, miehen palkkakuitin summalla tai omistetun rantaviivan pituudella ei valitettavasti ole ollut asiassa osaa eikä arpaa. Itse asiassa yksikään miesystävistäni ei ole miljonääri eikä yksikään ottanut osaa mr. Finland-osakilpailuun:). Itse asiassa entisen elämäni suurin rakkaus kuului ilmeisesti 'syrjäytynyt luuseri'- kastiin, mikä ei rakkautta rapauttanut eikä suhde loppunut Ylemmän Tason karjujen ilmaantuessa.

Nyt kun tämä harhakuva on oikaistu, eikä edes älyjätti voi inistä minun harrastavan miljonäärejä (mikä veisi pohjan kaikilta 'luuserien' ihmisyyttä koskevilta lausunnoiltani), tulen saman tien antaneeksi pontta suurelle 'naiset rakastuvat renttuihin'-teorialle. Minähän tuossa äsken tunnustin olevani tyypillinen esimerkki naisesta, joka valitsee luuserirentun ennemmin kuin Kunnon Miehen. Katsokaas kun ei nainen voi mitenkään todistaa etsivänsä miehistä ihmistä rahan tai lihasten sijaan. Valitsi hän minkälaisen miehen vain, nainen on valinnallaan todistanut jonkinlaista puolta tyhmyydestään. Tässä pelissä voi voittaa vain yhdellä tavalla.

The Point (suruvalitteluineen)

Älyjätin argumentointi sulkee kaikki vaihtoehdot yhden toisensa perään, kunnes päästään sen Ainoan Oikean Oven luo, joka naisen tulisi avata ja sitä kautta päästä nirvanaan. Älyjätin pointti on tämä: naisten tulisi valita hänet. Naisten tulisi ymmärtää hänen ihanuutensa ja palvoa häntä. Hänestä on väärin, että joku toinen uros päihittää hänet tai että naiset pitävät muista ja muunlaisista miehistä. Semmoinen osoittaa ainoastaan, että yhteiskunnassamme ei arvosteta oikeita asioita, hänen edustamiaan asioita. Siksi jokaisen naisen tekemä valinta (jos se ei ole älyjätti itse) on huono ja osoittaa naisen arvostelukyvyn & älyn puutteen.

Olen pahoillani älyjättini, mutta et ole elämäni mies. Et ole monenkaan elämän mies. Juuri kukaan ei ole kaikkien elämän mies, sen faktan kanssa on vain opittava elämään, vaikka objektiivisessa todellisuudessasi olisivatkin asiat ihan toisella mallilla. Kaikki naiset eivät ihastele juuri sinua, ja se ei valitettavasti ole aina ohitettavissa sillä, että jokainen sinua palvomaton nainen olisi tyhmä, ruma, köyhä, luonnevikainen, humanisti, pummi tai rahanahne narttu. Toki tätä kausaliteettia voi yrittää virittää, mutta pikkuhiljaa mukaälykkään kriittinen jauhanta muuntuu säälittäväksi lapsikeisarin vikinäksi.

Mitä ihasteltaviin miehiin tulee, kyllä rahaton ja syrjäytynyt heppu aina hakkaa mennen tullen lapsikeisarin, joka hilluu kolmekymppisen kuosissa. Lapsikeisarinkin sisällä velloo loputon alemmuudentunto, mistä syntyy viha kaikkea erilaista kohtaan. Lapsikeisarin pitää halveksia muita voidakseen ylentää itseään, voidakseen tuntea edes jostain jotain paremmuutta, voidakseen todentaa itselleen olevansa hieno ja hyvä. Rahaton ja syrjäytynyt heppu sen sijaan usein tyytyy syyttämään itseään omasta tilanteestaan - lapsikeisari ei edes omaa tilannettaan analysoi, vaan määrittää sille arvon muiden tilan halventamisen ja mitätöimisen kautta. Säälikäämme.

Loma

Vihdoin loma. Nyt enää pari kirjekuorta. Yksi mail, johon muokkaan nopeasti tiedoston mukaan. Autoreply omaan postilootaan ja sitten menoksi!