Kuudeskymmeneskahdeksas: ihmeellisiä asioita

 

Päätin ihmetellä tänään.

Blogihiekkalaatikko

Vaikea uskoa, että blogilaiset ovat täysi-ikäisiä (täysijärkisiä löytynee vain kourallinen - enkä laske itseäni siihen joukkoon:). Nyt tapellaan verissäpäin siitä, kuinka joku on ylppis kun ei lue epäsuosittuja blogeja ja toinen on taas ihan mälsä ja kolmas sitäsuntätä. Siinähän muokkaatte pamauksen listaa ja seuraatte kirsu täristen sijoitusta - minusta tuo alkaa olla jo huolestuttavaa.

Joku yrittää saada lisää lukijoita lupaamalla paljastaa jonkun kirjoittajan oikean nimen. Yksi keskittyy keksimään toisista anaali-ureaalivoittoisia nimiä, kun ei raukka muuta keksi. Tämähän on kuin freudilaista pottadraamaa, kakka lentää tuulettimeen. Mitäpä sitä ei tekisi julkisuuden eteen - jos ei muuta elämässä ole. Hankkikaa hyvänen aika elämä, eikä hitunen äänestysikäisen arvokkuuttakaan olisi pahitteeksi.

Pimpanvihaajat

Saamieni palautteiden takia otan esiin tämänkin asian. Olen kuullut tästä juttuja ennenkin, tavannut kyseessä olevia miehiä itsekin ja aina ihmetellyt samaa: MIKSI KLISUSSA PIMPANVIHAAJAT HAKEUTUVAT HETEROSUHTEESEEN? Voisiko joku teistä pimpanvihaajamiehistä vastata?

Monet naiset kirjoittivat, kertoivat pitäneensä pimppaansa rumana koska muutamat miehet olivat heittäneet pahoja lotkautuksia, inhonneet nuolemista, tehneet selväksi pimpan yököttävyyden. Mitä nämä miehenpuolet tekevät naisten makuukammareissa?

Olen kuullut saman tarinan monta kertaa. Kuinka mies sanoi pimppaa likaviemäriksi, sanoi syövänsä ennemmin kastematoja kuin nuolaisevansa naisen pimppaa, kertoi pimpan haisevan pahalle (jo nyyssiryhmissä eräs idiootti kertoi, että naisten pitäisi parfymoida pimppansa) ja näyttävän rumalle. Okei, maailma on vapaa eikä pimpasta tarvitse tykätä, mutta miksi hemmetissä tällainen tyyppi haluaa suhteeseensa naisen, jolla pimppa väkisinkin on? Taasko pieni lauma vaginakateutta potevia vellihousuja riehuu valtoimenaan? Miksi siitä omasta inhosta pitää vielä kertoa naiselle, joka on kuvitellut toki (kas kummaa, juu) olevansa suhteessa siksi, että mies häntä haluaa?

Ja sitten on niitä, joiden mielestä pimpan pitää olla karvaton, eli eukko ajelkoot vehkeensä, koska karvat ovat rumia. Näillä hepuilla tuskin käy mielessä omien karvojen ajelu (sehän pistelee ja kauhea vaiva) - ja se fakta, että aikuisen naisen pimppa on karvainen. Jos mielii karvattomia tyttöpimppejä, ollaan vähän ojassa. Tai sitten tämä Playboyn pimpanajelu- trendi on purrut liian lujaa, jos häpykarvoitus aiheuttaa inhoa.

Toki nainen saa ajella pimppansa (jos itse haluaa) ja mies tykätä karvattomammasta, mutta kehoittaisin karvoja tyystin ällöäviä miehiä hieman miettimään, mitä on menossa parisuhteeseen ja makuukammariin tekemään: tutustumaan upeaan naiseen ja antamaan hänen keholleen nautintoa, vai kiukuttelemaan, jollei saa naisesta seksinukkea, joka näyttäisi seksilapsinukelta.

Pidän selvänä, että en harjoita seksisuhteita miesten kanssa, jos heppi ällöttää. Sillä hepin ällötys on merkki siitä, että suhteeni miehiin on seksuaalisessa mielessä rikki. Koska heppi sattuu olemaan vakiovarustus, eikä siitä voi tehdä mieskään kompromissia. Sama naisten kohdalla: naisen mukana tulee pimppa. Jos ei tykkää pimpasta, kehoittaisin pimpanvihaajia siirtymään suosiolla suhteisiin, joissa ei ole seksiä tai joissa seksi tapahtuu pimpattoman olennon kanssa.

Muille sanoisin, että älkää nyt jumalauta ainakaan sanoko ääneen, jos toisen sukuelimet eivät ole juuri teidän makuunne. Sellaisilla lausunnoilla rikotaan liikaa toista, ja kyse voi olla täysin subjektiivisesta mielipiteestä tai oman pääkopan ongelmasta - OMIA TRAUMOJA EI TARTUTETA TOISIIN, tuliko selväksi? Jos ette kykene siellä parisuhdekentällä pelaamaan toisen pelaajan taitoja ja ulkomuotoa kunnioittavasti kohdellen, painukaa omaan hiekkakasaanne viskomaan kuraa.

Puolustuskyvytön uhri

Tämän aamun (tiistai 9.12.) Aamulehti uutisoi juttua, missä nainen oli tappanut miehensä. Nainen oli herättänyt miehen ja kietaissut paistinpannulla kaaliin, ja puukottanut hengiltä. Syyttäjä ehdotti 12 vuotta linnaa eli kovennettua rangaistusta, koska naisen uhri oli sängyssä maatessaan puolustuskyvytön eli surma oli siksi hyvin julma. Olen samaa mieltä, enkä vähättele nyt surman raakuutta. Silti tuli mieleen kysymyksiä.

Milloin mies saa kovennetun rankaisun vaimonsa tai lapsensa hakkaamisesta? Jos 190 senttiä pitkä ja 100-kiloinen rontti hakkaa 150-senttistä naistaan, ei kokoero tuo tekoon oikeuden mielestä ylimääräistä julmuutta. Ei edes silloin, kun naiselta lähtee äijän hakkaushurmassa henki. Ei edes silloin.

Te naiset, jotka elätte väkivaltaisessa suhteessa: miehen hakkaustautihan ei tunnetusti koskaan parane, mutta ajan myötä pahenee. Kun hakkaus alkaa raaistua, muistakaa edes joskus mennä sänkyyn makaamaan hakkaamisen aikana. Ehkä se saisi oikeuden muistamaan, että on rumaa hakata pienempäänsä tai puolustuskyvytöntä. Miehenne tätä eivät muista eivätkä ole sitä alunperin tajunneetkaan, sorry.

Vellihousujen valtaannousu

Kolme nuorta vellihousumiestä tuli perjantaiyönä Keskustorilla vastaan yksin kävelevää miestä ja joukko pyysi hepulta kännykkää lainaan. Heppu antoi puhelimensa. Joukko veti heppua turpaan aivoverenvuotoon asti, potki kadulla jo maannutta.

Väkivalta kaduilla raaistuu. Kahden aikaan yöllä taatusti Keskustorilla oli muita - eikä kukaan mennyt apuun? Välinpitämättömyys kaduilla raaistuu. Kännykkä oli tekosyy päästä hakkaamaan. Yksi yhtä vastaan -periaate ei enää toimi, eikä katuunlyödylle anneta armoa tai pakotietä. Eihän näille vellihousuille kukaan anna pimppaa, eihän? Yökötysmeininki kaduilla raaistuu.

Viime viikolla myös uutisoitiin, kuinka 17-vuotias isokokoinen tyttö oli hakannut ex-poikaystävänsä uuden tyttöystävän. Uusi tyttöystävä oli merkittävästi pienempikokoinen. Uusi tyttöystävä käy yhä psykologilla ja pelkää. Ei ihme. Ihmeellistä ei ollut pelko tai kissatappelu (joka sekin on raaistunut kovasti) vaan se, että tämä kiistelty poikaystävä eli 17-VUOTIAS KUNDI istui muutaman metrin päässä ja katseli rauhaisasti kun exä hakkaa nykyisen tyttöystävän päätä puistonpenkkiin. Jätkä ei tehnyt mitään. Tälle vellihousulle luovuttaisin Vuoden Vellihousu 2003 - palkinnon. Hän ei ole mies eikä mieheksi tule. Amen.

Synkronisaatio-ilmiö

Kai olette kuulleet synkronisaatiosta? Siitä, että yhtäkkiä tapahtuu samankaltaisia asioita yhtäaikaa? Minä hämmennyin menneellä viikolla, kuinka monta ihmistä 10-13 vuoden takaa tölväsi vastaan viikon sisällä, netissä ja puutarhassa.

Saanan tahto

Maalainen oli katsonut myös upean dokumenttielokuvan Saanan tahto . Se kertoi naisesta, jonka koko elämän ideologian toteuttaminen romuttui sairauteen. Naisesta, joka joutui pohtimaan parisuhteessakin sairauden vaikutusta.

Oi tokkiinsa netti pöllyää idiootteja, jotka löysivät dokumentista vain sen idun, että kato ku naisella on mies sairaanhoitajana. Samaa parisuhteen sairaanhoitajuutta ei valitettavasti pohdi se uskomattoman suuri lauma naisia, joka hoivaa joko miehensä alkoholismia tai melkein psykoottista luonnehäiriötä. Psoriasista sairastavan miehen kanssa kerran juttelin, nimen omaan 'sairaanhoitajuudesta' ja sen merkityksestä parisuhteessa: miten olisi kiva olla riippumaton, mutta kun se hilse on rapsutettava, iho rasvattava, oltava toiselle toisinaan kasa visvaa, hilsettä, rasvaa ja kipua. Avuttomuutta. Siinä rakkaus punnitaan, totisesti.

Käsimurtumani kanssa podin syyllisyyttä siitä tarvitsevuudesta, mikä minulla oli. Olin riippuvainen, joissain asioissa täysin, toisen ihmisen avusta. Oli huono omatunto. Käytänkö minä hyväksi nyt toista, kun hän joutuu tekemään kaiken? Miltä tuntuu vain istua paikallaan tai nukkua, kun toinen yksin hoitaa kotityöt, ja hoitaa minua sen lisäksi? Käsimurtuma paranee ajallaan, mutta joku toinen sairaus on krooninen. Se on elementti, joka varmasti rassaa suhdetta rajusti - ja toisaalta luo siihen ehkä sellaisen luottamustason, jota kahden terveen persoonan suhteessa ei ole tarvinnut edes miettiä.

Nainen on maitopurkki

Yhä vieläkin jaksan ihmetellä tätä naisettomuus -ulinaa, -voihketta ja -vinkunaa.

Onhan naisen puute kamala asia. Ihan yhtä kamala kuin nyt ihmisen puute ihmisen kaipuiselle on. Tai ruuan puute nälkäiselle.

Suhteenkaipaajia on vähän - naisettomuudesta & pimpattomuudesta vikiseminen ei mielestäni viittaa parisuhteen kaipuuseen, vaan itsekkään pienen lapsen tarpeeseen saada ruokaa, kakata ja nukkua oman tarpeensa mukaan.

Parisuhdekaipuusta tuumin, että on ikävää, että kaipaa niin kovasti jotain suurta ja kaunista kykenemättä ymmärtämään, että suuri ja kaunis voi syntyä vain tietyissä olosuhteissa, mikä vaatiikin alttiiksiasettumista, vastavuoroista huomiointia ja sitoutuvaa työskentelyä.

Puutteiset pojat tuntuvat tahtovan saada satasella irtokarkkeja maksamatta penniäkään. Naista pitäisi saada kuten kaupasta pitäisi saada purkki maitoa. Pillua pitäisi saada kuten tietsikasta pitäisi saada web-selain auki. Ikäänkuin nainen (objekti, joka pitäisi voida hankkia, kun kerran muillakin on) ja pipari olisi jokamiehen Oikeus, jota voi ilman jäätyään vaatia. Ja vaatia korvauksia, jollei vieläkään saa.

Alttiiksiasettumiseen, henkiseen työstämiseen, sitoutumiseen ja rakkaudelle nöyrtymiseen eivät pojat lotkauta korvaansakaan, sillä eivät edes ymmärrä, mitä niillä tarkoitetaan. Osaan kuvitella, kuinka he katsovat tuota listaa silmät disketteinä ja höröttävät hermostuneesti, että miten toi Birdyn syytämä puppu niinku liittyy siihen, että mun pitää saada piparia ja se on mun oikeus mitätäh. Unohtakaa.

Upeat ovat yksin -ilmiö

Tunnen muutamia ihmisiä, joiden kohdalla joutuu miettimään, miten sitä tyylikkäästi parittaisi ihmisiä. Ei ole oikein, että upea, viehättävä, älykäs ja sydämellinen mies/nainen elää yksin ja tapaa ainoastaan kylmiä paskapäitä. Minusta he olisivat ansainneet heidän upeuttaan arvostavan kumppanin. Siis siinä tapauksessa, että hieman kärsivät yksinelostaan. Mihin tällaisia ihmisiä saisi ilmiantaa?

Sielun laatu

Regressoiduin, ja tässä taas yksi testi. Hohhoijaa:)

Artistic
You are naturally born with a gift, whether it be
poetry, writing or song. You love beauty and
creativity, and usually are highly intelligent.
Others view you as mysterious and dreamy, yet
also bold since you hold firm in your beliefs.

What Type of Soul Do You Have ?
brought to you by Quizilla